Haberler

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, düğün kombiniyle garsona benzetildi

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta katıldığı kına gecesinde güzelliği ile büyüleyen Zehra Çilingiroğlu, son tercihiyle beğenilmedi. Çilingiroğlu'nun düğün kombinini takipçiler garson kıyafetine benzettiler.

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile modacı Gülnur Güneş'in düğününe katıldı. Çilingiroğlu, kıyafet tercihi ile bu kez sosyal medya kullanıcılarının hedefi oldu. Zehra Çilingiroğlu, yaptığı kombinle düğünde görev yapan garsonlara benzetildi.

DÜĞÜNE SEVGİLİSİYLE KATILDI

Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra, geçtiğimiz günlerde gittiği kınada kıyafet tercihi ile çok beğenilmişti. 20 yaşındaki genç kız, ünlülerin de akın ettiği modacı Gülnur Güneş'in düğününe sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu ile katıldı.

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, düğün kombiniyle garsona benzetildi

KIYAFET TERCİHİ BEĞENİLMEDİ

Günlerdir magazin manşetlerini "Güzelliği ile büyüledi" başlığıyla süsleyen Zehra Çilingiroğlu, tercih ettiği smokin kıyafetiyle hayal kırıklığına uğrattı. Sevgilisiyle aynı kombini tercih eden Çilingiroğlu'na sosyal medya kullanıcıları "Düğüne garson olarak mı katıldı, 50 yaşındaymış da 30 görünüyor" gibi yorumlarını yaptılar.

Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, düğün kombiniyle garsona benzetildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zehra Çilingiroğlu Sosyal Medya Hülya Avşar Haberler

500

Yorumlar (29)

Volkan:

İlk yorumu ben yazayım. Bu fotoğrafta fena çıkmamış. Barbara Starisand''a benziyor. Zehra''ya acilen bir yetenek verilmeli, yani Kaya ve Hülya''nın kızı olmaktan öte bir şey yapmalı. Dün Örümcek Adam filmi vardı, ''elbisesiz bir şey yapamıyorsan sen bir hiçsin'' diyordu örümcek adama.

9
8
yanıtYanıtla
Son istasyon:

Sen bu beynini fazla harcama buralarda bence, bir sanat akademisinde eğitmen olabilirsin(!)

yanıt6
yanıt2
scre:

Yanlış yorum Barbara estetiksiz çirkin görünüyordu

yanıt0
yanıt1
avni:

meraba kızlar.kız yokmu buda

6
9
yanıtYanıtla
Haydar:

Kız yok ben geleyim

yanıt1
yanıt0
KOMŞU:

Yazık bu kıza. . . Annesi ve teyzesi gibi boş fişek çıktı. . Kaya zaten korkuluk gibi.

10
0
yanıtYanıtla
İsmim gizli:

kestane gibi

8
0
yanıtYanıtla
Okumuş 3.700 maaşlı köle.:

Garson''a benzetme iması bence çok yanlış bir deyim. Garson''a benzemek kötü bir durum olacağını düşünmüyorum. Garsonluk ayıp birşey değil ancak burada ki algı farklı bir hale geçiyor. Bu benzetme hoş değil bence ben bir garson değilim masa başı çalışan biriyim ama bu terim hiç hoş değil üzüldüm hala sınıf ayrımının olmasına insanların mesleklerine bu şekilde yadırgarcasına bakması üzücü. Medeni denilen insanların aslında bir çoğu yerlerde sürünüyor malesef. . . Saygılarımla. Okumuş amele.

6
1
yanıtYanıtla
df:

Yazdığını da oku ara sıra

yanıt1
yanıt0
miran:

Annesine çekseydi güzeldi annesi çok zeki bir okadarda hoş bir kadın

1
6
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title