Haberler

    Hodgson, Harry Kane'i Milli Takıma Davet Etti

    İngilizler'in yükselen yıldızı Harry Kane için beklenen oldu.

    İngiltere Milli Takım teknik direktörü Roy Hodgson, ay sonunda oynanacak maçların 24 kişilik aday kadrosunu belirledi.

    Euro 2016 elemeleri E grubunda mücadele eden İngiltere, 26 Mart'ta Litvanya'yı konuk edecek ve üç gün sonra İtalya ile özel maçta karşılaşacak.

    Teknik direktör Roy Hodgson, beklendiği gibi sezonun flaş ismi Harry Kane'e ilk kez aday kadroda yer verdi. 22 yaşındaki golcü futbolcu, şans bulması halinde A Milli takım kariyerine 'merhaba' diyecek.

    Altyapısından yetiştiği Tottenham'da bu sezonla birlikte takımın vazgeçilmezi haline gelen Harry Kane, bu sezon şu ana kadar 42 resmi maçta görev aldı ve 26 gol kaydedip 5 de asist yaptı.

    İngiltere U-21 Milli takımında da yıldızlaşan ve 10 maçta 8 gol kaydeden genç yıldız, A Milli takım forvet hattında Wayne Rooney, Danny Welbeck ve Daniel Sturridge gibi yıldız isimlerin yanında olacak.

    Son olarak Kasım 2013'te A Milli formayı giyen Tottenhamlı sağ bek oyuncusu Kyle Walker da, uzun süre sonra Milli takıma davet aldı.İşte aday kadro:Kaleci: Fraser Forster (Southampton), Joe Hart (Manchester City)Defans: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Southampton), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Phil Jones (Manchester United), Luke Shaw (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United), Kyle Walker (Tottenham Hotspur)Ortasaha: Ross Barkley (Everton), Michael Carrick (Manchester United), Fabian Delph (Aston Villa), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Manchester City), Raheem Sterling (Liverpool), Andros Townsend (Tottenham), Theo Walcott (Arsenal)Forvet: Harry Kane (Tottenham), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Danny Welbeck (Arsenal)

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Harry Kane Liverpool Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title