Haberler

Koronavirüs testi pozitif çıkan Hint milletvekili çamur banyosu yaparak bağışıklığı güçlendirdiğini iddia etti

Güncelleme:

Son 1 günde 97 bin 894 koronavirüs vakasının tespit edildiği Hindistan'da test sonucu pozitif çıkan Hint vekil Sukhbir Singh, çamur banyosu yaparak bu işlemin virüse karşı bağışıklık kazandırdığını iddia etti.

Koronavirüs testi pozitif çıkan Hint milletvekili Sukhbir Singh, çamur banyosu yaparak, koronavirüse karşı bağışıklık kazandırdığını iddia etti.

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgınında Hindistan zor günler geçiriyor. Ülkede son bir günde 97 bin 894 yeni vaka tespit edildi. Son bir günde 1132 kişinin koronadan öldüğü açıklandı.Koronavirüs testi pozitif çıkan Hintli milletvekili Sukhbir Singh Jaunapuria, ise koronavirüse karşı bağışıklığını güçlendirdiğini iddia ederek çamurda banyosu yaparak, sosyal medyadan video paylaştı.

"TAVSİYE EDERİM"

Çamur banyosu yapan ve deniz kabuğu üflediği anları paylaşan Hint siyasetçi, "Çamur banyosu koronavirüse karşı etkili. Tavsiye ederim" dedi. Jaunapuria, Hindistan parlamenosunda koronavirüs testi pozitif çıkan 24 milletvekilinden biri olarak olarak ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Milletvekili Koronavirüs Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (8)

Akıl Madde de!:

Dünya metafizik bir yerdir. Dünya kapalı (eksik) izahla insanın beyninde gözü olmadan izleyen bir varlıktan meydana gelen bir hayal görüntüdür. O hayalin içinde virüs bağımsız değildir. Şifayı madde de değil de bu güç de yani ALLAH da aramak en güzelidir. Tabi sebeplere sarılacak insan ama o da gene kaderinde olan ve varlığın dilemesiyle oluşan bir durumdur. Ölümden sadece Allah''ın ruhunu taşıyan şuurlu varlıklar ''Ben benim'' diyen kendinin farkında olanlar korkmaz. Geri kalanın tamamı korkar.

4
0
yanıtYanıtla
Cehalet diz boyu:

Corona cilt hastalığımı vekil arkadaşım , bu cehaletle nasıl vekil oldun sen ?

3
0
yanıtYanıtla
Keramibeyamca:

Bence cehalet vekil olmayı engelleyen bir durum değil.

yanıt1
yanıt0
ASADAD:

BU KORONA NASIL BİTSİN BÖYLE CAHİL İNSANLAR VARKEN, ''ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN''

2
0
yanıtYanıtla
Oda Birseymi:

Konyaliyim Benim Yüz Elli Koyunum Var Her Gün Derede Camur Banyosu Yapttiriyom Secimlerede Bu Terapiye Devam Allah Korusun Bi Corona Yüz Elli Oy Nakkavt Olur Vallah

2
0
yanıtYanıtla
Korkusuz:

Hacı reçete yanlış olmuş bu virüse TEZEK iyi geliyor. üç öğün üzerine 20 dk oturuyorsun.

0
0
yanıtYanıtla
0131:

camurun cok seye faydasi var dogrudur ama koronaya ne kadar . . ölmezse bu vekil üc aya kadar inanacagiz. . , zararida var birine atarsan :). . .

0
0
yanıtYanıtla
şopar:

çingene işi beya

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title