Haberler

Hindistan Ayağa Kalktı! 15 Yaşındaki Kayıp Kız İşkenceden Tanınmayacak Halde Bulundu

Güncelleme:

Hindistan'da yaşanan korkunç olay bütün ülkeyi ayağa kaldırdı. Salı günü kaybolan 15 yaşındaki kızın cesedi, tecavüze uğramış ve işkence ile tanınmayacak duruma getirilmiş halde bulundu.

Hindistan'ın Haryana eyaletinde 10. sınıfta okuyan 15 yaşındaki öğrenci kız tecavüz uğradıktan sonra öldürüldü. Vahşet yüklü olayın detayları ülkeyi ayağa kaldırdı. Kızın karaciğeri ve akciğeri sökülmüş, ayrıca sert bir cisim vücuduna sokulmaya çalışılmış ve ayrıca boğulmuştu. Bu insanlık dışı olayın yankıları tüm ülkede ses getirdi.

VÜCUDU KORKUNÇ HALDEYDİ

15 yaşındaki kız, geçen hafta Salı günü okul için evden ayrıldıktan sonra Haryana's Jind'de kayboldu. Geçtiğimiz cumartesi günü vücudunda 19 ciddi yara ve ifade edilemez olarak nitelendirilen işkence izleriyle ölü bulundu. Ciğerlerinin söküldüğünü söyleyen doktorlar, detayların korkunç olduğunu ifade etti.

100 KİLOMETRE UZAKTA BULUNDU

Kızın çıplak haldeki bedeni Jind'e 100 kilometre uzaklıktaki bir kanalın yakınında bulundu. Bulunmadan 2 gün önce öldüğü düşünülen kızın üstü bir gömlekle örtülmüştü ve tüm vücudunda çok ciddi yaralar vardı. Yetkililer kızın kaçmak için çabaladığını gösteren izler olduğunu ancak ölmeden önce göğsünün üzerine oturan birine ait izlere rastladıklarını açıkladı.

Kızın babası devletten şikayetçi olurken, "Kızım kaçırıldı ve tecavüze maruz kaldı, işkence gördü... Yönetim işini iyi yapmış olsaydı, böyle bir olay asla olmazdı" diyerek ağladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Haryana Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (70)

Hama schmitz:

Türkiye’de olamayan birşey değil arkadaşlar en basiti özgecan

16
10
yanıtYanıtla
CANİLİK.:

İlk canilik Münevver Karabulutla başladı. Unutmayın lütfen onu. Bir genç kız kafası kesilerek öldürüldü. Bir hayvan kurban eder gibi. Şiddet bir erkeğin, kadının karşısında duygusal ve zeka yoluyla kuramadığı üstünlüğü, o yolla kurma şeklidir. Bir erkek kadına vurdu mu, gücünü değil, acizliğini gösterir. Unutmayın.

yanıt0
yanıt0
İbret:

O bölgelerde 2 asır öncesine kadar 800 yıllık türk islam egemenliği vardı, en son babur imparatorluğu buraları tıpkı osmanlının bu coğrafyayı yönettiği gibi etrafı çin, hindu ve batısında şia tehdidine rağmen başarıyla yönetti taaki ingiliz siyaseti osmanlıdan 100 yıl önce orayada sinsi kanlı pençesini atıp 3 ülkeye bölene kadar, pakistan, hindistan, bangladeş , yanisi önce içten parçalıyor, sonra yüzlerce yıl kan , gözyaşı . kürt kardeşlerim şu olayları görün islamın huzurundan kopmayalım, şimdide abd

19
7
yanıtYanıtla
biber siyaseti:

sen de efendilerin gibi suçu başkasına at bakalım ne olacaksa

yanıt2
yanıt1
1:

BEN TARİHÇİYİM . ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN . BU DEDİKLERİNİ TÜRKİYEDE TOPLASAN 100 KİŞİ BİLİR BİLMEZ . ŞUANKİ PAKİSTAN DEVLETİ KENDİNİ BABÜR İMPARATORLUĞUNUN MİRASÇISI OLARAK KABUL ETMEKTE . O YÜZDEN TÜRKİYE İLE PAKİSTAN ARASINDA SAMİMİ BİR DOSTLUK BULUNMAKTA .

yanıt1
yanıt0
Ahmet:

Hindular işi bilmiyor. Bizimkiler tecavuzden sonra pazarlayip para kazanıyor

0
25
yanıtYanıtla
..:

senide mi pazarladılar. . konuşmak için konuşuyosunuz

yanıt4
yanıt0
:

sen hayvan bile olamassın.

yanıt0
yanıt0
ASLI:

SENDE ONLARDAN FARKSIZSIN GALİBA. . . İNŞALLAH BİR KIZ ÇOCUĞU SAHİBİ DEĞİLSİNDİR.

yanıt1
yanıt0
lawyer:

bazen diyorum ki keşke artık İsrafil Sura üflese

25
0
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title