Haberler

Hidayet Türkoğlu: "Ligimiz Avrupa'nın En İyi Liglerinden Biri Olarak Kabul Ediliyor"

- Hidayet Türkoğlu : "Ligimiz Avrupa'nın en iyi liglerinden biri olarak kabul ediliyor"

İSTANBUL - Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, "Ligimiz Avrupa'nın en iyi liglerinden biri olarak kabul ediliyor. Büyük bir organizasyona ev sahipliği de yapıyoruz. Devletimizin desteği ile birlikte bunu gerçekleştiriyoruz" dedi.

2017 Turkish Airlines Euroleague Final-Four öncesi, Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı düzenlendi. Birçok ülkeden 400'e yakın basın mensubunun katıldığı toplantıda Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, ve başarılı oyuncu Bogdan Bogdanovic, CSKA Moskova Başantrenörü Dimitris Itoudis ve Nando de Colo, Olympiakos Başantrenörü İoannis Sfairopoulos ve Vassilis Spanoulis, Real Madrid Başantrenörü Pablo Lalo ile Sergio Llull basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Öncesinde ise Basketbol Avrupa Ligi Başkanı ve Üst Yöneticisi Jordi Bertomeu'nun ardından TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu söz aldı.

"Final Four organizasyonu çok başarılı bir organizasyon olacaktır"

Türkiye'nin bir basketbol ülkesi olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Türkoğlu, "Ligimiz Avrupa'nın en iyi liglerinden biri olarak kabul ediliyor. Büyük bir organizasyona ev sahipliği de yapıyoruz. Devletimizin desteği ile birlikte bunu gerçekleştiriyoruz. Bu organizasyonu bir Türk markası olan Türk Hava Yolları'nın isim sponsorluğunda da yapıyoruz. Güzel şehrimiz İstanbul'da burada organizasyona ev sahipliği yapıyor. Fenerbahçe'de bu olağanüstü organizasyonun parçası da olacak. Euroleague'e katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Müthiş bir mücadele ortaya koydular. Final-four organizasyonu çok başarılı bir organizasyon olacaktır. İstanbul'un güzelliğinin de tadını çıkartırsınız umarım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hidayet Türkoğlu İstanbul Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title