Haberler

Her şey "Doktor musun?" sorusundan sonra başladı! Madde bağımlısı şahıs önüne çıkan herkesi bıçakladı

Güncelleme:

Bursa'da uyuşturucu madde ve alkol kullanan İdris D., yolda Koray B.'yi durdurup "Doktor musun?" sorusunu sordu. Şahsın verdiği "Doktor değilim" cevabından sonra bıçağına davranan İdris D., Koray B.'yi bıçakladı. Daha sonra metroya istasyonuna giren ve kriz geçiren İdris D., kendisine yarım etmek isteyen güvenlik görevlisini bıçakladı. Buradan kaçtıktan sonra binmek istediği taksideki yolcuyu da bıçaklayan İdris D., çevredeki bir vatandaş tarafından etkisiz hale getirildi.

Dün akşam saatlerinde uyuşturucu madde ve alkol kullandığı iddia edilen İdris D. isimli madde bağımlısı, İntizam Mahallesi'nde cadde üzerinde yürüyen Koray B.'yi durdurup kendisine doktor olup olmadığını sordu.

DOKTOR DEĞİLİM CEVABINI ALINCA ŞAHSI BIÇAKLADI

Koray B.'nin "Doktor değilim" cevabı üzerine İdris B., şahsı bıçaklayıp elindeki cep telefonunu da alarak Altıparmak Caddesi'nden Merinos Parkı'na doğru kaçmaya başladı.

YARDIM ETKEMK İSTEYEN GÜVENLİĞİ BIÇAKLADI

Koşarak Merinos Metro İstasyonu'na giren İdris D. burada krize girip metrodaki asansörün kapılarını tekmelemeye başladı. Vatandaşların haber vermesi üzerine İdris D.'nin yanına giden güvenlik görevlisi Abdullah Y. kendisine müdahale etmek istedi. Yanındaki bıçağı tekrar çıkaran İdris D. güvenlik görevlisini de göğsünden bıçaklayıp yeniden kaçmaya başladı.

TAKSİDEKİ YOLCUYU GÖĞSÜNDEN YARALADI

Mudanya Caddesi üzerinde bir süre kaçtıktan sonra yolda gördüğü taksiyi durduran İdris D. araca binmek istedi. O sırada taksinin arka koltuğunda oturan Ümit P. "Görmüyor musun? taksi dolu" diyerek taksi sürücü ile birlikte İdris D'nin taksiye binmesine izin vermedi. Bunun üzerine madde bağımlısı İdris D. yanındaki bıçağı 3. kez çekip arka koltuktaki Ümit P.'yi de göğsünden ağır şekilde yaralayıp kaçmak istedi.

ARABANIN KAPISINI ÇARPARAK YERE DÜŞÜRDÜ

Benzin istasyonuna yakıt almak için girdiği sırada durumu fark eden bir sürücü İdris D.'ye aracının kapısını çarparak yere düşürdü. Bunun üzerine yere yuvarlanan İdris D. vatandaşlar ve olay yerine gelen sivil polisler tarafından etkisiz hale getirildi.

"HEPSİNİ BEN BIÇAKLADIM, AVUKATIMI İSTİYORUM"

Elleri kelepçelenen şüpheli olay yerinde neden yaptın diye soran gazetecilere "Hepsini ben bıçakladım, sana ne, avukatımı istiyorum" diye cevap verdi. Gözaltına alınan İdris D.'nin polise verdiği ifadesinde uyuşturucu madde ile birlikte alkol aldığını söylediği, şahısları bıçaklayıp bıçaklamadığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İdris D. "neden yaptığını" soran gazetecilere "ben bıçaklamadım" dedi. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi. Zanlının Altıparmak Caddesi üzerinde doktor olmadığı için sinirlediği Koray B. ile tartışma anı ve bıçakladıktan sonraki kaçma anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Bursa 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

Xyz:

Bunlar rehabilite olup topluma kazandırılacakmış, o yüzden cezaevinde değil denetimli serbestlik te cezalarını infaz ediyorlarmış, canı yanan insanlar devletin umurunda değil, suç işleyene ceza yok bu memlekette.

5
0
yanıtYanıtla
bunları varya:

bunları direk iğneli fıçıya atın bunlardan bu dünya ya bi fayda gelmez oksijen israfı

5
0
yanıtYanıtla
Osmanlı Torunu:

Ne can ve namus güvenliği kaldı, ne de asayiş ülkede. Hapis cezalarının hiçbir caydırıcılığı yok. Çok daha sert cezalar gerek.

5
0
yanıtYanıtla
er:

hapishaneler dolu kardes bu adamalara yiyecek içecek kalacak yer temin etmek lazım bi ton masraf hayırseverlerden yardım bekliyoruz

0
0
yanıtYanıtla
Sümbüllü Hatun:

Şimdi bu yaratık hasta muamelesi mi görecek yoksa cinayete tam teşebbüsten 30 sene yatacak mı. Tabi ki tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı denecek.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title