Haberler

Hentbolun Yıldız ve Duayenlerinin Adana Buluşması

Hentbol Federasyonu kurulduğu 1976 yılından bu yana hentbola hizmet eden, federasyon başkanı ve yöneticiler, ilk kuşak sporcu, hakem, antrenörler 30 Mayıs Cumartesi günü Adana’da bir araya gelecekler.

Hentbol Federasyonu kurulduğu 1976 yılından bu yana hentbola hizmet eden, federasyon başkanı ve yöneticiler, ilk kuşak sporcu, hakem, antrenörler 30 Mayıs Cumartesi günü Adana'da bir araya gelecekler.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektör Başdanışmanı ve hentbol buluşması düzenleme komitesininin Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Metin Yavuz, "Hentbolun Yıldızları Adana Buluşması" etkinliği için oluşturulan komite üyeleriyle birlikte aylardır hazırlık yaptıklarını, daha önce Eskişehir, Trabzon ve İstanbul 'da düzenlenen "Hentbolun Yıldızlarının Buluşması" adındaki etkinliğin kapsamlı ve görkemli geçmesi için hazırlıkların son aşamaya geldiğini kaydetti.

Salon sporları içinde en fazla ilgi çeken hentbolu gündemde tutmak ve federasyon kurulduğundan bu yana hizmeti geçenleri bir araya getirmek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Prof. Dr. Yavuz,şöyle devam etti:

"Öncelikle Türkiye'de hentbolun atası sayılan merhum Prof. Dr. Yaşar Sevim'i rahmetle anıyoruz. Türk hentbolu Yaşar Sevim ve spor sevdalısı arkadaşları tarafından Türkiye'de tüm il, ilçe, belde hatta köylerde bile oynanır duruma gelmiştir. İlkini Eskişehir'in başlattığı, daha sonra İstanbul'da gerçekleştirilen, üçüncüsünü de Adana'da 30 Mayıs Cumartesi yapacağımız 'Hentbolun Yıldızları Buluşması' etkinliğini çok önemsiyoruz. Eski federasyon başkanları, milli sporcular, hakem, antrenör ve yöneticilerden oluşacak yaklaşık 250-300 kişinin katılacağı duayenler buluşmasında hentbol ailesine unutamayacakları bir gün yaşatarak Adana konukseverliğini göstereceğiz."

Yavuz, etkinlikle ilgili olarak Wep sitesi oluşturduklarını, çevre illerden de katılım olacağını sözlerine ekledi.

GÖSTERİ MAÇI, MİNİ KONSER, PANEL, SİNEVİZYON VE ÇEVRE GEZİLERİ YAPILACAK

Etkinlik kapsamında gelen konukların transferi, konaklamasının yanı sıra, açılış kokteylinin ardından eski milli hentbolcular gösteri maçı yapacağını, mini konser, sinevizyon eşliğinde 'Adana ve Türk Hentbolunun Dünü Bugünü' konulu panel ve kentin tarihi, doğal güzellikleri tanıtmak için gezi düzenleneceğini belirten Prof. Dr. Yavuz, Türk hentbolune gönül veren konukların Adana'dan iyi izlenimlerle ayrılmasını sağlayacaklarını, başta Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a etkinliğe destek vermelerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantıda, Düzenleme Komitesi Başkanı Fazlı Bayram Hadi, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdür Yardımcısı Ercan Yeldan, Eski Milli Hentbol Takımı Antrenörü Kazım Tekin, Hentbol Federasyonu İl Temsilcisi ve eski Milli hentbolcu Metin muhacir, Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Kamil Dikici ve Eski Milli Hentbolculardan Mehmet Bilbek, İbrahim Şentürk, Murat Uzel ve Bülent Dede hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çukurova Üniversitesi Metin Yavuz Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title