Haberler

Helvacı: Galatasaray'ın 2016'da Avrupa'ya Gitme Şansı Yok

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski yöneticisi Mehmet Helvacı, "Galatasaray, içerisinde bulunduğu mali yapı itibariyle 2016 yılında Avrupa Kupaları'nda yer alamayacak." dedi.

Galatasaray'ın eski yöneticisi Mehmet Helvacı, Galatasaray'ın içerisinde bulunduğu mali yapısı itibariyle 2016 yılında Avrupa Kupaları'nda mücadele etme şansının olmadığını söyledi.

Bir otelde düzenlenen '2015'e Merhaba Kokteyli'nde basın mensupları ile bir araya gelen Galatasaray'ın eski 2. Başkanı Helvacı, sarı-kırmızılı takımın borç yapısının UEFA'nın sınırlarını aştığını dile getirdi. Borç yapısının değiştirilebilmesi için şirketin kar ediyor olması gerektiğini ifade eden Helvacı, "Şu andaki mali yapıda da gelir getirici bir durum söz konusu olmadığı için borçları düzeltme olasılığı yok" dedi.

"SNEIJDER'İN SATIŞI YETERLİ OLMAZ"

Bir basın mensubunun, 'Sneijder'ın satışı böyle bir yol olabilir mi?' şeklindeki sorusuna ise Helvacı, "Ben Sneijder'in satılmayacağını umut ediyorum. Şampiyonluğa giden bir Galatasaray için çokta sağlıklı bir seçim olmaz. Sneijder'in satışı bunun için yeterli olmaz. 2014 senesi bitti, kriterler tamamlandı ve Galatasaray borç yapısında bir şeyi değiştiremedi. O yapıyı değiştirip, 2016 yılında UEFA Kupaları'na katılma imkanı hali hazırda maalesef yok. Bunun değiştirilmesi de çok mümkün gözükmüyor. Bu ancak UEFA'nın ikna edilmesine bağlı. Yoksa bu kriterler çerçevesinde UEFA ısrarcı olacaksa şu anda maalesef bu imkan söz konusu değil" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Wesley Sneijder Mehmet Helvacı Galatasaray Spor Haberler

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Bakmadan Geçme

Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

500

Yorumlar (16)

tiran:

gitilerde ne oldular 4x4 jeep gibi oldunuz gelen gecen 4 tane soktu birakin once devletinize verginizi odeyiz vergi kacakcilari

14
13
yanıtYanıtla
vatandaş rizaMobil-ANDROID:

gs her türlü gider alayinada gider şike yapmadığı için her turlu gider KAPAK.

13
7
yanıtYanıtla
fbMobil-ANDROID:

beter olun

6
9
yanıtYanıtla
osmanliMobil-ANDROID:

beter olun.besiktaslilari dolabın üstüne para bıraktık dediniz beşiktaş toparlandı bakalım onlar paranızı nerenize bırakacak :)

4
7
yanıtYanıtla
Yusuf D.:

Atın o zaman elinizi cebinize.

9
1
yanıtYanıtla
sefa.Mobil-ANDROID:

Hırsızlar gs siz buhale getirdiniz. yazıklar olsun sizin gibi insanlara. ..

7
2
yanıtYanıtla
TerimMobil-ANDROID:

yapın borcu yapın 2016 da avurpa da olmayacak GS Olmasa sen evinde senin gibi yöneticeler rahat uyuyabilecekmi utanmadan sòylüyorsun o yönetimlerde sende vardın adana dan ben geldim borca soktum kulubü ayıp birdee medya ya utanmadan bilgi veriyorsun ayıppppppppp

9
0
yanıtYanıtla
blesuk:

Tam şovmen ve demogoji yapıyor. . Bence galatsaray bu adamı hemen atmalı. . Zaten üyelik parasını da yatırmıyormuş. . Bu adam az daha başkan adayı oluyordu ki yanına kimseyi bulamadı. . Çünkü bu adamı iyi tanıyorum yazlıktan. . Egosunu yenemiyor. . Meşhur olmak istiyor ya da gündem yaratıp kendi reklamını yapıyor. .

5
3
yanıtYanıtla
yeter artıkMobil-ANDROID:

utanmadan bunları nasıl söyleyebiliyor. böyle bir durum varsa sebebi sen ve sen gibiler takımı adam gibi yönetseydiniz. sana daha çok şey söylemek istiyorum ama terbiyem el vermiyor

6
1
yanıtYanıtla
mert mertMobil-ANDROID:

yönetirken bu aciklamayi yapsan eyvallah ama şutlaninca temennimi yoksa öngörünmü anlamadik sayın Helvacı

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title