Haberler

Hdp Milletvekili Bilgen: Kars Halkı İktidara Cevabı Sandıkta Verdi

Genel seçimlerde Şafak Özanli ile birlikte HDP'den Kars milletvekili seçilen Ayhan Bilgen, "Kars halkı iktidara cevabı, sandıkta verdi" dedi.

Genel seçimlerde Şafak Özanli ile birlikte HDP'den Kars milletvekili seçilen Ayhan Bilgen, "Kars halkı iktidara cevabı, sandıkta verdi" dedi. Resmi olmayan sonuçlara göre, HDP'den Kars Milletvekili seçilen Ayhan Bilgen, farklı halkların, dillerin, kimliklerin ve inançların hep birlikte yaşaması için yola çıktıklarını belirtti. Kars'ta yeni bir barış ve siyaset sayfasını açmayı hedeflediklerini ifade eden Bilgen şunları söyledi: "Kars halkının HDP'yi baraj altında bırakmamak için emanet oy verdiklerini de düşünüyoruz. Buradan çıkan sonuç net bir biçimde iktidar partisine verilmiş bir derstir. Yani bir Cumhurbaşkanının iki kez Kars'a geliyor olmasınına tepkisidir. ve 13 yıl boyunca bu şehre hak ettiği hizmetin verilmemesi, layık olduğu hizmeti alamaması açısından da net cevabını Kars halkı sandıkta vermiştir. Biz elbette ki bize verilen desteği ve gösterilen teveccühü layıkıyla temsil etmeğe çalışacağız. HDP bu şehirde farklı halkların, dillerin, kimliklerin ve inançların birlikte yaşaması iddiası ile yola çıktı. Kars halkı da bu iddiayı boşta bırakmadığı gibi uzatılan eli de karşılıksız bırakmadı. Bugünden itibaren biz Kars'ta yeni bir barış ve siyaset sayfasının açılacağını hedefliyoruz. Özellikle iktidar partisine verilen mesajın Kars'a daha da hizmet gelmesine katkı sunacağını düşünüyoruz. Sandıkta halk üzerine düşeni yaptı. Bundan sonra da biz hep birlikte Kars'a hizmet vermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halkların Demokratik Partisi Şafak Özanli Ayhan Bilgen Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title