Haberler

HDP'li Aslan: Batmana 200 Yataklı Hastane Yetmez

Güncelleme:

HDP Batman Milletvekili M.Ali Aslan, Batmana yapılacak olan 200 yataklı hastanenin yetersiz olacaüını en az 2.500 yataklı hastane yapılması gerektiğini söyledi.

"Hastane kapasitesi arttırılsın"

HDP Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan, Batman'da yapılması planlanan 200 yataklı Batman Devlet Hastanesi'nin projesine ilişkin açıklama yaparak hastane kapasitesinin arttırılmasını istedi.

200 yataklı Batman Devlet Hastanesinin, hızla büyüyen ve gelişen kente yetersiz kalacağını savunan Milletvekili Aslan "Batman Bölge Devlet Hastanesinin kapasitesinin yetersiz olması nedeniyle yeni bir Devlet Hastanesi yapılması düşünülüyor. Batman Milletvekili Sayın Ataullah Hamidi, yatak sayısının 500'e çıkarılması talebinde bulunmuş. Ben ise öngörüme bağlı olarak 500-600'ü de yetersiz buluyorum. En az 2 bin 500 yatağın, Batman'a kazandırılması gerekiyor. Hükümetin programında 200 yataklı bir hastane olduğu bilgisini aldık. Batman, Türkiye'nin en hızlı gelişen illerinden biridir. Büyük şehir olmaya adaydır. Hızlı bir nüfus artışı ve yoğun göç aldığı, herkes tarafından bilinmektedir. Hastanenin mevcut kapasitesine ek olarak en az 2 bin 500 yataklı bir hastane yapılmalıdır. Günü kurtarma, göz boyayıcı açılışlar yapmak amacıyla bir hastane yapmasınlar. Yapacaklarsa gerçekten halkın faydalanabileceği, sadece Batman değil çevre ve bölge illerden gelen hastaların da faydalanabileceği bir hastaneyi kente kazandırsınlar ki biz de kendilerine teşekkür edelim" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title