Haberler

Hazar Ergüçlü, Hakan Muhafız dizisinde Taner Ölmez'le olan sevişme sahneleri hakkında konuştu

Güncelleme:

Önceki akşam marka yüzü olduğu spor giyim markasının davetine katılan Hazar Ergüçlü, Hakan Muhafız dizisinde Taner Ölmez'le olan sevişme sahneleri için "Çekimler zor geçmedi, işim bu" dedi.

Başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, önceki akşam marka yüzü bir spor giyim markasının Asmalımescit'te düzenlenen gecesine katıldı. Fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Ergüçlü, Taner Ölmez'le Hakan Muhafız dizisindeki sevişme sahneleri hakkında konuştu.

YILLAR SONRA AYNI DİZİDE BULUŞTULAR

Rol aldığı 'Hakan: Muhafız' adlı dizinin yayınlanan 3. sezonunu henüz izleyemediğini söyleyen oyuncu, muhabirlerin "Daha önce birden fazla projede birlikte çalıştığınız Taner Ölmez bu sezonda diziye katıldı. Set ortamı nasıldı?" sorusuna "O Medcezir'deki ekibimizden birkaçıyla da olsa bir araya gelmemiz çok zevkli. Çok gülüyorduk, çok mutluyduk" dedi.

Hazar Ergüçlü, Hakan Muhafız dizisinde Taner Ölmez'le olan sevişme sahneleri hakkında konuştu

"ONUR NE DİYECEK?"

"Taner Bey'le olan kamyonet sahneniz çok konuşuldu. (Sevişme sahneleri) Bu sahnelerin çekimi zor geçti mi? Sevgiliniz Onur Ünlü bu sahneleri izledi mi?" şeklindeki sorulara Hazar Ergüçlü, "Hayır. Zor geçmedi. İşimiz bu. Yok canım, Onur ne diyecek?" şeklinde yanıt verdi.

"VİRÜSTEN DOLAYI NENEME VE DEDEME GİTMİYORUZ"

Ailesi Kıbrıs'ta yaşayan oyuncu, "Koronavirüs Kıbrıs'ta da görüldü. Aileniz orada yaşıyor. Kendileriyle görüştünüz mü?" sorusuna ise "Ailemle konuştuk, iyiler. Evden çıkmamaya çalışıyorlar. Sık sık jel kullanıyorlar. Önlem alıyorlar. Neneme ve dedeme gitmiyoruz. Fazla yaklaşmıyoruz. Yapabileceğimiz çok şey yok" sözleriyle yanıt verdi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Hazar Ergüçlü Taner Ölmez Medcezir Kıbrıs Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (29)

EMMA:

Bazen diyorum ki İyi ki de cehennem var

50
20
yanıtYanıtla
pesimist:

sanane ki. . itiraf et, gel dese depar atarsın.

yanıt18
yanıt23
REALİTE:

Bir yerde depremler çok fazla oluyorsa bunun sebebi ZİNA VE ZULÜMDÜR

44
26
yanıtYanıtla
pesimist:

Bir yerde depremler çok fazla oluyorsa bunun sebebi fay hattinin o bölgeden geçiyor olmasıdır. Bir yerde senin gibi insanlar yorum yapıyorsa o coğrafya cahil ve yobazdır.

yanıt15
yanıt5
evrim ağacı:

önünüzden kara kedinin geçiyor olması, kedinin bi yere gittiğine delalettir :D

yanıt12
yanıt7
Corona Dayı:

Sen Gitme Zaten Nenen Ve Deden Zaten Kahrından ölmüştür .

35
14
yanıtYanıtla
ASLI:

SANAT İÇİN HER SAHNEYİ ÇEKEMEZ İSEN EVİNDE OTUR ÇOCUK BÜYÜT SANATÇIYIM DİYE GEZİNNE ORTALIKTA.

12
36
yanıtYanıtla
KEREM:

Aslı sana katılıyorum ama gülmekten. Çünkü bizler için Türkan Şoray gibi bir örnek var.

yanıt19
yanıt2
bülent:

aslıhanımaynenkatılıyorum

yanıt1
yanıt1
Sanat mı:

Sanat mı bu yapılanlar bunların oyunculuğunu ben bile yaparım ortada sanat yok rant torpil isim yapma var

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title