Haberler

Hatıra-Bahattin Albayrak Çiftinin Mutlu Günü

Nazilli’nin tanınmış ailelerinden Anadolu Ajansı Nazilli Muhabiri Bahattin Albayrak ile Nazilli Devlet Hastanesi memurlarından Hatıra Albayrak’ın oğulları Şanser Uçar, Denizli’de ikamet eden Ülkü Akça ile nişanlandı.

Nazilli'nin tanınmış ailelerinden Anadolu Ajansı Nazilli Muhabiri Bahattin Albayrak ile Nazilli Devlet Hastanesi memurlarından Hatıra Albayrak'ın oğulları Şanser Uçar, Denizli'de ikamet eden Ülkü Akça ile nişanlandı.

Nazilli Devlet Hastanesi Adli Rapor Memurlarından Şanser Uçar ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Denizli İl Müdürlüğü Ziraat Mühendislerinden Ülkü Akça düzenlenen nişan töreni ile evliliğe doğru ilk adımlarını attılar. Denizli'de baba Halil ile anne Münevver Akça'nın evinde aile arasında düzenlenen sade nişan törenine çok sayıda davetli katılırken, gelin adayı Ülkü'nün damat adayı Şanser'e tuzlu kahve içirmesiyle renkli görüntülere sahne olan nişan töreninde çiftin nişan yüzüklerini İş Yüksel Ateş taktı.

Kız babası Halil Akça, nişan merasiminde Kuran-ı Kerim okurken, nişan pastası kesen genç çift birbirlerine pasta ikramında bulunarak 2014'ün bahar mevsiminde düğün yapacaklarını dile getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Ajansı Halil Akça Nazilli Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title