Haberler

Hatay'da Mezarlara Çirkin Saldırı

Hatay’ın Arsuz ilçesindeki Gözcüler Asri Mezarlığı ve türbe, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edildi.

Hatay'ın Arsuz ilçesindeki Gözcüler Asri Mezarlığı ve türbe, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edildi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha mezarlıkta incelemelerde bulunurken, halka sağduyu çağrısı yaptı. Culha, "İbadethanelerimiz ve mezarlıklarımız en kutsal değerlerimizdir. Mezarlığa ve türbeye zarar verenler alkol veya madde bağımlısı olabilir" dedi.

İnceleme sırasında Gözcüler Mahallesi sakinleriyle sohbet eden Başkan Culha, herkes için maneviyatı yüksek olan böyle yerlerin tahrip edilmesinden büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Emniyet teşkilatının titiz bir çalışma başlattığını ve soruşturmanın tamamlanmasının ardından mezarlıkların tadilatını gerçekleştireceklerini ifade eden Culha, "Sayın kaymakamımızla ve emniyet müdürümüzle görüştük. Lütfen, sakin olun, infial gerektirecek bir durum yok. Emniyet müdürlüğümüz parmak izleri aldı. Bazı madde bağımlıları olabilir. Emniyetimiz araştırmasını tamamlasın. Hepimiz konunun yakın takibindeyiz. En kutsal değerlerimiz mezarlıklarımız ve ibadethanelerimizdir. Bu bütün dünyadaki insanlar için böyledir. Sakin olmak lazım. Soruşturma biter bitmez, biz mezarlıklarımızın tadilatını yapacağız" diye konuştu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gözcüler Arsuz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title