Haberler

Polisi alarma geçiren plaka! Gerçek ortaya çıkınca duruma sürücü bile şaşırdı

Güncelleme:

Eskişehir'de şüphe üzerine takip edilen otomobilin plakasının yanlış basıldığının ortaya çıkması, araç sahibini de şaşkına çevirdi.

Polis ekipleri, dün gece saat 23.00 sıralarında Yenibağlar mahallesinde trafik kayıt sisteminde gri renkli sedan araçta takılı olması gereken 41 ABG 307 numaralı plakanın, siyah renkli sedan araçta takılı olduğunu tespit edince ikiz plaka şüphesi üzerine aracı takibe aldı. Daha sonra İsmet İnönü 1 caddesi yakınların park halinde bulunan ve içinde sürücüsü olmayan 41 ABG 307 plakalı aracın camında yazılı olan şase numarası üzerinden yapılan sorgulama sonucu, araçta 41 AGB 307 numaralı plakasının olması gerektiği belirlendi.

Polisi alarma geçiren plaka! Gerçek ortaya çıkınca duruma sürücü bile şaşırdı

ARAÇ SAHİBİ DE DURUMA ŞAŞIRDI

Polis, uzun bir bekleyişin ardından araç sahibine ulaştı. Gelen araç sahibi, otomobili 27 Ekim 2020 tarihinde satın aldığını ve tescillettiğini belirterek belgelerini polis ekiplerine verdi. Dört gün önce tescil işlemlerinin yapıldığını ve Kocaeli Derince Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda plaka işlemlerinin yapıldığını belirten araç sahibi, otomobilin ruhsatını çıkartınca belge ve plakanın uyuşmadığını görünce şaşkına döndü.

Polisi alarma geçiren plaka! Gerçek ortaya çıkınca duruma sürücü bile şaşırdı

ŞASE NUMALARI KARŞILAŞTIRILDI

Motor şase ile camdaki şase numaralarını karşılaştıran ekipler, sorunun plakanın basımıyla alakalı olduğunu anladı. Ruhsatta 41 AGB 307 yazan plakanın, 41 ABG 307 olarak basıldığını ortayı çıkınca araç sahibi, dikkatsizliği sebebi ile ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Karakoluna götürüldü, aracın plakaları da söküldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İsmet İnönü Eskişehir Haberler

500

Yorumlar (51)

TELESKOP:

Sanki plakayi adam kendi basmis ne mal kafalar birde adami ifadesi alinmak uzere polis karakoluna goturuyorlar.

16
9
yanıtYanıtla
ŞEROO:

MAL KAFA SENSİN POLİS É MAL KAFA DİYEMEZSİN.

yanıt7
yanıt8
Kabahat polisin:

Plakayı adam mı basıyor polis basıp veriyor. Doğru Düzgün bassaymis ilgilenen trafik memuru

9
14
yanıtYanıtla
kara cahil:

polis basmıyor plakayı. şoförler odası basıyor :D

yanıt2
yanıt0
Bilmiyorsan sallama:

Plakayı şöförler Cemiyeti basıyor.

yanıt5
yanıt0
Cevap veren polis:

Plakayı polis basmıyor şöförler cemiyeti basıyor yani kabahat polisin değil

yanıt12
yanıt3
Gsli:

Beyin bedava

yanıt1
yanıt3
Osman:

Bakın yanlış anlamışsın konuyu plakayı diyor kocaeli Derince şoförler ve otomobilciler esnaf odası basımış.Polis plaka basmıyor.

yanıt1
yanıt0
kapkaracahill:

kabahat polisin depil senin cahilliğinin plaka nerede basılıyor bir öğren

yanıt0
yanıt0
dr.murat:

hangi şehirde plakayı polis basıyor merak ettim . muhtemelen okuma yazmayı yeni öğreniyorsun herşey noterde oluyor artık. Polis asker düşmanlığı yapacaksın ama onu da becerememişsin cahilliğinden.

yanıt0
yanıt0
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title