Haberler

Haşema nedir, nasıl kullanılır, ne tür kumaştan üretilir?

Güncelleme:

Haşema kullanım alanları nelerdir? Haşema kumaşı nasıl olmalıdır? Haşema seçerken nelere dikkat edilmeli? gibi aklınıza gelebilecek daha fazla soru için burayı okumalısınız.

Yaz aylarında kullanılan, muhafazakar kesimin tercih ettiği, genellikle iki parçadan oluşan plaj giysisidir. Zamanla haşema modelleri değişmiş, modern tasarımlar ön plana çıkmaya başlamıştır.

Her beden, desen ve renkte bulabileceğiniz haşema modelleri,hareket özgürlüğünü kısıtlamaması ve dinin gerektirdiği koşullara uygun olması için likralı kumaşlardan üretildi.

Haşema nedir, nasıl kullanılır, ne tür kumaştan üretilmiştir?

Likralı kumaşların %80'i polyemid, %20'si ise, elastan oluşmuştur. Haşema alırken bu noktalara dikkat etmeli, etikette bu rakamları görürseniz kaliteli olduğunu anlayabilirsiniz. adresinde rahatlıkla bulabileceğiniz bu ürünler, güvenilir ve farklı modelleri ile sizleri beklemektedir.

Kullanım alanlarına göre haşeme

Tesettür haşemaları: Haşema dendiğinde ilk aklatesettür giyim gelmektedir. Erkekler ve kadınlar için üretilen haşema zamanla model, renk ve kullanım olarak değişim gösterdi. Erkek haşemaları, diz altına kadar uzun şortu verahat tişört ile kombinlenmiştir. Havuzda, denizde ve plaj yakınlarında hem rahat hareket etmeleri hem de dini kurallara uyulması amacıyla üretilmiştir.

Sporcu haşemaları : Profesyonel olarak spor yapan kişiler, zaman zaman haşema tercih eder. Tayt ve uzun tunik ile kombin yapılmış bu model, sporcuların daha rahat hareket etmeleri için yapılmıştır.

Sağlık problemlerinde haşema : Güneş alerjisi bulunan kişilerin bu eğlenceden mahrum kalmaması için tasarlanmıştır. Bu kişiler uzun tayt üstüne uzun kollu haşema modellerini tercih etmektedir.

Haşema nedir, nasıl kullanılır, ne tür kumaştan üretilmiştir?

Haşema alırken nelere dikkat edilmeli?

Kumaş kalitesine: Kumaşın kalitesi rahat hareket etmeniz için çok önemlidir. Kumaş yapısı vücudunuza zarar vermemesi ve tahriş etmemesi sağlık açısından önemlidir.

Bone ve eşarp seçimine: Bone ve eşarp seçimi, yüzerken kafanızdan çıkması ihtimalinden dolayı önem arz eder. Bone sıkı ve eşarp sıkı ve uzun olmalıdır.

Model seçimine: Haşema modelleri çok çeşitlidir. Zevkinize ve kalitesine göre tekli, bütün ve bol haşemalar tercih edebilirsiniz.

Çabuk kuruyabilmeli : Çabuk kuruyabilmesi hem sağlığınız için hem de vücuda yapışması konusunda önemli noktadır.

Renk seçimi: Birçok renk yelpazesine sahip haşema modelleri, canlı, ve koyu renk olarak birçok seçim alternatifi sunmaktadır.

Haşema zaman içinde değişikliğe uğramıştır. Eğlencenizi dilediğiniz gibi yaşayabilir hemde dini kurallara uyarak. Güvenirliğin önemli, olduğu haşema tercihlerinde, kalite büyük önem taşımaktadır.Kumaş kalitesi ve tasarımları ile hayran kalacağınız birçok çeşisi adresinden ulaşabilirisiniz.

Haşema nedir, nasıl kullanılır, ne tür kumaştan üretilmiştir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

ela vuruş:

Haşemanın yapışmaması önemli, kalite kumaştan üretilen haşemaları alın. Yoksa tatil zehir olur. benden söylemesi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title