Haberler

Hande Ataizi: Erdoğan'ın Diktatör Tavrı Doğru Olabilir

Güncelleme:

Hande Ataizi Başbakan için, "Evet üslubu sert geliyor ama Türkiye'nin nabzını iyi bilen biri olarak belki de Erdoğan'ın bu diktatör tavrı doğru olabilir." dedi.

Hürriyet gazetesinden Onur Baştürk’e konuşan Hande Ataizi, hamileliği ve yeni sezondaki projelerini anlattı. Ataizi'nin 28 Temmuz 2014'te yayınlanan söyleşisinde en yankı uyandıran kısım, "Erdoğan'ın diktatör tavrı doğru olabilir." oldu.

"ERDOĞAN'IN DİKTATÖR TAVRI DOĞRU OLABİLİR"

Onur Baştürk : Ülkenin gidişatı üzerine konuşmazsak olmaz. Muhafazakârlık hakkında ne düşünüyorsun?

Hande Ataizi: Muhafazakârlık aslında çok kötü bir kelime değil. İki tarafın da kendine bakması, yumuşaması gerekiyor. Bir yandan uyuşturucu kullanım yaşı 13’e filan indi. Yeni jenerasyon sadece içkiden ibaret. Bu iyi bir şey değil. Öte yandan o kadar muhafazakârlaşmak da iyi değil.

O.B: Peki Başbakan Erdoğan’ın üslubunu nasıl buluyorsun?

H.A: Politikayla çok haşır neşir biri değilim. Vatandaş olarak ne kadar ilgilenmem gerekiyorsa o kadar ilgileniyorum. Evet, üslubu sert geliyor ama Türkiye’nin nabzını iyi bilen biri olarak belki de Erdoğan’ın bu diktatör tavrı doğru olabilir. Çünkü hepimiz koşullanmış bir eğitimden geliyoruz. Birçok insan komut almaya alışık. “Şunu yap, bunu getir” gibi şeylerden anlıyor. Eğitimsiz insan da çok fazla. Sonuçta Türkiye’yi yönetmek o kadar kolay bir şey değil. Düşün, ben şu anda evin içini yaptırıyorum, üç tane ustayla baş edemedim.

"SAMİMİ OLMAYAN HER ŞEY GÖZE BATIYOR"

O.B: Vizyon toplantısına giden ünlüler çok eleştirildi. Ünlüler sence politik görüşünü açık açık söylemeli mi yoksa Türkiye’de buna alışık değil miyiz?

H.A: Samimi olmayan her şey göze batıyor. Erdoğan’ın yanına duruşunla, tavrınla yakışırsan kimse sana laf etmez. Ama demek ki insanlar eğreti bulmuş. Oradaki ünlüleri samimiyet derecesini ölçebilecek kadar tanımıyorum. Mesela Bülent Ersoy’un kafasından geçenleri bilemem. Umuyorum ki samimidir.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Hande Ataizi Onur Baştürk Hürriyet Türkiye Magazin Haberler

500

Yorumlar (14)

OSMANLIYIZ:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınSEN DİKTATOR GÖRDÜNMÜ CAMİ,LERİ KAPATAN AHIRA CEVİREN MİLLETİN İNANCIYLA ALAY EDENLERİ KAHMAN GÖSTERDİKLERİNİ BİLİRMİSİN SEN HİÇ MAZLUM OLDUNMU HANDE HİÇ ÇARESİZ KALDINMI HANDE HİÇ BU ÜLKNEİN ASIL SAHİBİYKEN 2 SINIF MUAMELESİ GÖRDÜN MÜ BAŞIN KAPALI OLDUN İÇİN JOPLANDINMI HANDE KURAN OKUDUN İÇİN HİÇ GÖZALTINA ALINDINMI İNANÇLARINLA DALGA GEÇİLDİMİ HANDE SEN DİKTATOR GÖRMEMİŞSİN EGER ERDOGAN OLMASAYDI BU ÜLKE DE İÇ KARMAŞA CIKARDI AZ VİCDANLI OLUNUZ ERDOGAN CUMHURİYET TARİHİMİZİN KURUCUSUDA DAHİL GÖRDÜGÜ EN MERT İMANLI OSMANLI EVLADI Bİ LİDER İSRAİLE AMERİKAYA YALAKALIK YAPMADIGI İÇİN ŞU AN BOYÜN BÜKTÜRMEYE CALIŞIYOLAR SANATCILARA CAGRIM YORUMLARINIZI tÜRKİYEMZİİN MENFAATİ İÇİN YAPIN BAZILARINA ŞİRİN GÖZÜKMEK İÇİN DEGİL

19
36
yanıtYanıtla
zehraubeydeihl@hotmail.com:

elhamdülillah!!!!

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

merak ediyorum kendisi nasıl bir eğitim almış

33
16
yanıtYanıtla
muğlalı:

sevda demirelden gördüğün sertliği unuttun galiba

26
6
yanıtYanıtla
Deeleck:

Peki hande hanım sizin eğitim düzeyiniz nedir üniversite bitirdinizmi acaba? İnsanlara cahil çok derken.. Bence oturup bir kez daha düşünün bu verdiğiniz reportajı..

19
5
yanıtYanıtla
gayserili:

Gayet dogru söylemis. Bir kere ülke cok demokratislesti. Kimsenin sikayet etmeye hakki yok. Ayrica daha da fazla demokratiklestirmedigi konular ile (secim baraji gibi) ülke kalkindi ve istikrarlasti. Devletin gücünü hortumcularin ensesinde hissettirdi. Helal olsun. Böyle olmaya devam ettigin sürece, seni kimselere teslim etmeyiz, her zaman yanindayiz basbakanim!

3
5
yanıtYanıtla
isimsiz:

Cumhurbaskan Profesor Doktor Ekmeleddin Ihsanoglu olmali bence. Ama yine de hayirlisi.

7
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

Hande hanım siz sert erkeklerden hoşlanıyor olabilirsiniz ancak demokrasi ile diktatörlük ve baskıcı zihniyet aynı anda var olamaz... Birisinin güçlendiği yerde diğeri yok olup gider... Yinede kendinizce bir tesbitte bulunmuşsunuz... Herkesin kendi politik düşüncesini paylaşmakta özgür olduğunu düşünüyorum ve saygı duyuyorum.. Ancak sizin savunduğunuz ''diktatörlük'' buna pek izin vermez.. bilginiz olsun...

5
1
yanıtYanıtla
mhpli:

HEP KABUKLU YECEGİNE GİT İSRAİLE KOÇALAR VE BABAN SENİ BEKLİYORLAR 90YIL TÜRKİYEYİ İŞGAL ETTİNİZ ALİMLERİ ASTINIZ DERSİM KATLİAM YAPTINIZ CAMİLERİ AHIRA CEVİRDİNİZ..TÜRKİYENİN KANINI EMDİGİNİZ YETER BİZ PUTLARA TAPMAYIZ BİZ SADECE ALLAHA ..C.C.BOYUN EGERİZ

2
1
yanıtYanıtla
arda:

hande ataizi,yıllarca ekranda oda yabancı özentiliğine kapılıp,kenan doğluun berenle abd lede evlenmesi gibi,oda yabancnı yerde değilde direk yabancı sevgili bulmuş,erdoğanında abd sevgisi olduğu için erdoğanın dikdatörlüğünü savunmuş olabilir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title