Haberler

Hanak Belediyesi Çalışıyor

Güncelleme:

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP İl Başkanı Fevzi Uygur, CHP Ardahan Kadın Kolları Başkanı Birsen Okyay, Hanak ilçe Başkanı Katip Ayık, Ak Parti Hanak İlçe başka Tanju Kilit, DYP İlçe Başkanı İsa Bali Polat ile tüm partilerden belediye meclis üyeleri ile belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Tasarruf ederek, Belediyenin parasını har vurup harman savurmadan gerek alt yapı çalışmalarına, gerek Kültür Sanat çalışmalarına devam ettiklerini, bu kapsamda 2 defa Tiyatro etkinliği yaptıklarını, Hanak Meşe Ardahan Kültür Sanat Etkinliklerini gerçekleştirdiklerini, Aşık Mazlumi, edebiyatçı yazar Ümit Kaftancıoğolu'nu anma, panel ve etkinliklerini Hanak'a kazandırdıklarını vurguladı.

SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Büyükkkaya, "30 Mart yerel seçim öncesinde yaptığımız seçim çalışmalarımızda açık, şeffaf, katılımcı bir belediyecilik yapacağımızı, Metropol kentlerdeki bir çok belediyeden her konuda destek alacağımızı açıkladık.30 Mart seçimlerinde belediye başkanlığını devraldık. Sağlam adımlarla ilerliyor, verdiğimiz vaatleri bir-bir yerine getiriyoruz" dedi.

GEÇMİŞ BORÇLARI ÖDERKEN, HİZMET YAPIYORUZ

Büyükkaya konuşmasında şu görüşlere yer verdi: "Belediyemizi yaklaşık 3 milyon 600 bin lira kadar bir borçla devraldık, geçen 1 yıllık süre içerisinde 600 bin lira kadar olan iç piyasa borcumuzu bitirdik, her ay açık veren belediyemizi, her ay fazla veren bir belediye konumuna getirdik. Kanalizasyon ve bir takım hizmetler için önceki belediye döneminde oluşturulan 3 milyon liralık İller Bankasına olan borcumuz ise her ay düzenli olarak belediyemiz tarafından ödenmektedir, aylık 23 bin lira olan kesinti, 2027 yılında bitecek. Bir taraftan borç öderken, bir taraftan da kısıtlı olan bütçemizle en iyi şekilde halkımıza ve ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz."

KARDEŞ BELEDİYELERDEN DESTEK GELDİ

Geçtiğimiz 1 yıllık süre içerisinde kurdukları diyaloğ ve kardeş belediye ilişkileri kapsamında Hanak Belediyesine birçok belediyeden maddi ve manevi olarak destek sunulduğunu ifade eden Başkan Büyükksaya, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bir adet İtfaiye Aracı, İstanbul Maltepe Belediyesi tarafından 1 adet Damperli Kamyon, Gebze Çayırova Belediyesi tarafından 1 adet Honda Model binek taksi, İstanbul Ataşehir Belediyesi tarafından bir adet VİP 2010 Model Minibüs ve Bakırköy Belediyesi tarafından da çok sayıda Çöp Konteynırı, Açık alan oturakları ve şemsiye belediyemize hibe edilmişti" diye konuştu.

BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

Büyükkaya, konuşmasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu' na, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç' a Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci' ye, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi' ye ve Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu' na teşekkür etti. Büyükkaya, katkıları nedeniyle Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'e de teşekkür etti.

BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Başkan Büyükkaya konuşmasında, Hanak Belediyesinin bu güne kadar gerçekleştirdikleri Meclis toplantılarında kararları tüm siyasi partilerle oy birliği ile aldıklarını, ülkede bir ilki gerçekleştirerek daimi encümenemuhalefet partisinden bir meclis üyesini oy birliği ile seçtiklerini, tüm ihalelere ilçe başkanlarını davet ederek onların denetimlerinde yaptıklarını da açıkladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ensar Öğüt Ardahan Uygur Hanak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title