Haberler

Hamzabeyli ve Hacıhalillerli Kadınlar Manisa'yı Gezdi

Güncelleme:

Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Manisa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdiği Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi kapsamında, Hacıhaliller ve Hamzabeyli Beldesi'nde yaşayan kadınlar Manisa'da ağırlandı.

Kentin tarihi ve turistik yerleri ile Manisa Belediyesi'nin hizmetlerini gezen bayanlar, özellikle Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı hizmetleri beğeniyle incelediklerini ifade ederek, Manisa Belediyesi'ne tam not verdi.

Hacıhaliller ve Hamzabeyli Beldesi'nde yaşayan kadınlar, Manisa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında Manisa'yı ziyaret etti. Aralarında gençlerin ve çocukların da bulunduğu bayan gurubu, Manisa Belediyesi'nin kendileri için tahsis ettiği 4 otobüsle sabah saatlerinde kente geldi. Konuklar, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz ile Kadın Meclisi üyelerinin eşliğinde ilk olarak Atatürk Gençlik Merkezi ile Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nu ziyaret etti. Manisa Belediyesi'nin kente kazandırdığı önemli projeleri yakından tanıma fırsatı bulan bayanlar, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nu beğeniyle inceledi ve bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Mevlevihane'yi de gezme fırsatı bulan bayanlar, Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde verilen öğle yemeğinde ağırlandı. Gezinin öğleden sonraki bölümünde sırasıyla Sultan Camii, Saruhan Bey Türbesi, Muradiye Camii, Niobe ziyaret edildi. Laleli Mahallesi'nde bulunan Saklı Bahçe Aile Çay Bahçesi'nde çay molası veren bayanların gezileri, Magnesia Alışveriş Merkezi ile sona erdi. Geziler esnasında Manisa'yı yaşanılabilir bir şehir haline getirdiği için Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür eden bayanlar, Kent Konseyi tarafından güzel bir şekilde ağırlandıklarını ifade ederek, Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi'nde emeği geçenleri de kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Hacıhaliller Hamzabeyli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title