Haberler

Hamileyken alkol kullandığı için eleştirilen İpek Tanrıyar'dan takipçilerine hakaret: Köpekler havlıyor

Güncelleme:

2 aylık hamile olan sunucu İpek Tanrıyar, önceki akşam "Ağaç yaşken eğilir" notuyla içinde içki bulunan bir kadehin fotoğrafını paylaştı. Tanrıyar, bebeğini düşündüğü için kendisine tepki gösteren takipçilerine "Köpekler havlıyor" diyerek karşılık verdi.

Geçtiğimiz haftalarda eşi oto hırsızlığı şüphesiyle gözaltına alınan ve şimdilerde 2 aylık hamile olan İpek Tanrıyar, Instagram hesabından "Ağaç yaşken eğilir baby" notuyla şarap fotoğrafı paylaştı. Tanrıyar'ın paylaşımına "Çok acımasız ve insafsızsın" yorumları yapıldı. Kısa sürede tepkilerin odağında olan Tanrıyar, yeni bir paylaşım yaparak takipçilerine hakaret etti.

SAVUNMASI PES DEDİRTTİ

Hamile olduğunu açıklayarak hayranlarına müjdeyi veren İpek Tanrıyar, önceki akşam Instagram hesabından elindeki içki bardağıyla fotoğraf paylaştı. Fotoğrafı "Ağaç yaşken eğilir baby" notuyla paylaşan Tanrıyar'a tepki üstüne tepki yağdı. Tanrıyar ise "Karnındaki bebeğini düşünmüyor musun?" diyerek tepki gösteren takipçilerine "Akşam bir kadeh şarap içtik, baktım bütün köpekler havlıyor" diyerek karşılık verdi. Tanrıyar'ın bu paylaşımı herkesi şaşkına çevirdi.

Hamileyken alkol kullandığı için eleştirilen İpek Tanrıyar'dan takipçilerine hakaret: Köpekler avlıyor

EŞİ OTO HIRSIZLIĞINDAN GÖZALTINA ALINDI

Eski manken İpek Tanrıyar'ın eşi Murat Evler, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerce yürütülen operasyonda, oto hırsızlık şebekesiyle bağlantısı olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Evler'in ağır hasarlı araçları ucuza alarak araçları bilgilerini çalıntı lüks araçlara kaydederek satan bir hırsızlık şebekesi ile bağlantısı nedeniyle gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Çetenin 22 lüks aracın kimliğini değiştirerek yaklaşık 5 milyon TL'lik vurgun yaptığı öğrenildi.

Hamileyken alkol kullandığı için eleştirilen İpek Tanrıyar'dan takipçilerine hakaret: Köpekler avlıyor

Hamileyken alkol kullandığı için eleştirilen İpek Tanrıyar'dan takipçilerine hakaret: Köpekler avlıyor

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İpek Tanrıyar Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (28)

SİNAN:

bunları adam yerine koyup takip edenlere yazıklar olsun. . .

92
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BÖYLE İNSANLAR ÜLKEMDE SANATÇI DIYE DOLANIYOR. COK YAZIK. .

80
0
yanıtYanıtla
HERO:

mahlukatlar kendi çocuğuna bile saygısı yok

60
2
yanıtYanıtla
deniz:

saygıyı geçtim merhameti yok. .

yanıt10
yanıt0
çok kolayı var:

çok basit takibi bırakın kendi çalsın kendi oynasın

43
1
yanıtYanıtla
osman:

köpek yerine koyulup hala takip edenler düşünsün.

42
0
yanıtYanıtla
DELİDİR AMA!:

''Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış'' Yüzsüzlüğün de bu kadarı fazla . Ne olacak ki '' anne vaaar ana var . ''

41
0
yanıtYanıtla
mha:

Senin bebeğine yaptığını köpekler yapmaz yavrusuna

38
0
yanıtYanıtla
dml:

her anne anne olamıyor işte. . . .

29
0
yanıtYanıtla
Merve can:

Anormal olduğu belli bırakın kendi hâline

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title