Haberler

Haluk Bilginer'in yıllar önce BBC dizisinde türkü söylediği görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Ses tonu ve rol aldığı projelerdeki başarısıyla her daim adından söz ettiren oyuncu Haluk Bilginer'in yıllar önce BBC'de biz dizide oynadığı ve Türkçe olarak Oy Oy Eminem'i söylediği görüntüler ortaya çıktı.

Şahsiyet dizisinde canlandırdığı Agah Beyoğlu karakteriyle Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu kategorisinde aday gösterilen Haluk Bilginer'in yıllar önce BBC'de biz dizide oynadığı veOy Oy Eminem türküsünü söylediği görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

İNGİLİZ DİZİSİNDE TÜRKÜ SÖYLEMİŞ

Haluk Bilginer'in İngiltere'de BBC'nin EastEnders adında 1985 yılından beri devam eden bir dizisinde yıllar önce oynadığı ortaya çıktı. Bu dizide Mehmet Osman adında Kıbrıslı bir Türk karakterini canlandıran Haluk Bilginer, 85-89 yılları arasında 107 bölüm oynamış ve sürpriz de bir şarkı söylemiş. Bilginer'in dizide "Oy Oy Eminem" türküsünü söylediği anların videosu ise yıllar sonra sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. Bilginer, performansıyla takipçilerinden tam not aldı.

Haluk Bilginer'in yıllar önce BBC dizisinde türkü söylediği görüntüler ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haluk Bilginer Sosyal Medya Eminem Haberler

500

Yorumlar (10)

tırcı osman:

bu, varlığım neden Türk varlığına armağan olsun diyen biri değil mi

1
7
yanıtYanıtla
Tırcı gerzek:

Ya embesil ne alakası var? ne alakası var hayır ne alakası var? sizin aklınız fitne fesattan başka bir şeye çalışmıyor mu?

yanıt5
yanıt1
BANKER BİLO:

ORADA FİGÜRANDI. BURADA AKTÖR GİBİ KARŞILANDI. PARAYI VURDU.

0
4
yanıtYanıtla
abcvyz:

kolaysa sende git figüran ol cinim söylemesi dile kolay ama adam sesiyle duruşuyla her karekterin içine girdi inandırıcılığı dünya standartlarında anlatabiliyor muyum? hmm anlamazsın parayı kırdıdasındır şimdi sen

yanıt1
yanıt0
J:

SO SO SOSO GILCIK

1
2
yanıtYanıtla
bana ne:

saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz

0
1
yanıtYanıtla
Serano:

O devirde haluk bilginer, oy oy eminem türküsü kadar meşhur değildi. Devir değişti, tersi bir durum olustu.

0
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

HEM KOMIK, HEMDE CIDDI OLABILEN DEGERLI SANATCILARDAN BIRI. . . VE ENTERNASYONAL SEVIYEDE GüNDEN GüNE DAHADA BüYüK ROLLAR CANLANDIRMAKTA. . . ALKISLAR SAYIN BILGINERE. . . .

0
0
yanıtYanıtla
HAYRAN:

nasıl tatlı bir adamsın sen ya :)

0
0
yanıtYanıtla
eyyy:

rapçi eminem sandım da tıkladım butona :D

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title