Haberler

Halkbank Müdürünün Yaptırmak İstediği İmam Hatip Lisesi'nin Projeleri Ortaya Çıktı

ÇORUM (İHA) – Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın ifadesinde geçen imam hatip lisesinin taslak projesini basınla paylaştı.

ÇORUM (İHA) – Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın ifadesinde geçen imam hatip lisesinin taslak projesini basınla paylaştı.

Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın avukatı ve Ceza Hukuku Profesörü Ersan Şen, geçtiğimiz günlerde operasyon kapsamında 4 tanığın dinlenmesini talep ettiklerini, ancak kolluk kuvvetleri ve savcılığın bunu kabul etmediğini açıklamıştı. Şen'in açıklamasında ismi geçen Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Yazıcı, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan aracılığıyla ilçeye yaptırılması planlanan İmam Hatip Lisesi taslak projesini basınla paylaştı.

Taslak projede 250 kişilik cami, içerisinde kafeterya, soyunma ve malzeme odaları bulunan spor salonu ile 990 metrekareden 17 derslik, laboratuvar, kütüphane, bilgisayar odası ve diğer bölümlerden oluşan okul binasının şeması yer alıyor.

Aslan'ın memleketi olan Osmancık'a bir okul yaptırmak istediğini dile getiren Yazıcı, "Bir genel müdürün memleketine bir katkıda bulunması, bir bina yapımında aracılık etmesi, yardımcı olması en tabi şeylerdir" dedi.

Halk Bankası Nisan ayında gerçekleştirilen genel kuruluna katıldığını dile getiren Başkan Yazıcı, genel kurulun ardından Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ile görüştüğünü söyledi.

Görüşmede Aslan'ın mezun olduğu okul olan Osmancık İmam Hatip Lisesi'ni hiçbir şey yapamadığını dile getirdiğini belirten Yazıcı, Aslan'ın "yardım yapmak isteyen hayırseverler" bulunduğunu ifade etti.

Bunun üzerine genel müdür Aslan'ı okul yetkilileriyle görüştürdüğünü ve kendilerinden taslak bir proje istediğini anlatan Yazıcı, "Projede spor salonu, cami, okul ve yurt olmasını istedi. Osmancık'a geldikten sonra okul yetkililerimizle görüştük. Teknik elemanlarımızı toplayıp bir çalışma yaptık. Yapılan çalışma sonunda içerisinde camisi, spor salonu, dersliği bulunan bu ortaya bu proje çıktı. Basit bir şey olsun istemiyordu. Projeyi Mayıs ayının ilk haftasında genel müdürümüze gönderdik. Bir genel müdürün memleketine bir katkıda bulunması, bir bina yapımında aracılık etmesi, yardımcı olması en tabi şeylerdir" dedi.

Ramazan ayında Halk Bankası geleneksel iftarının Osmancık ilçesinde gerçekleştiğini, iftara, genel müdür Aslan'ın da katıldığını hatırlatan Yazıcı, iftar programı öncesi dönemin ilçe kaymakamı İbrahim Küçük, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya banka yetkilileri ve okul yöneticileri ile okul alanında incelemelerde bulunduklarını sözlerine ekledi.

MEZUN OLDUĞU OKULUN ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın Osmancık İmam Hatip Lisesi'nde yaptığı incelemelerin fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarda Halk Bankası'nın iftar programı öncesi ilçeye gelen Aslan'ın önce Osmancık Belediyesi'ni ziyaret ettiği görülüyor. Fotoğraflarda ayrıca Aslan'ın Osmancık İmam Hatip Lisesi önü ve bahçesinde hem kendisinin tek fotoğrafı bulunurken, hem de Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı ile dönemin İlçe Kaymakamı İbrahim Küçük, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, okul yöneticileri ve banka yetkilileri bulunuyor. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Aslan Halk Bankası Bekir Yazıcı Osmancık Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

fatih çağlarfetih-3301@hotmail.com:

iyi temizleyin birşey kalmasın.taslak falan hazırlayın .iyi adam falan deyin .çocukluğundada kutuları severdi falan .ha gayret.

2
1
yanıtYanıtla
Murat Doğrusöyleresema5561@windowslive.com:

İyi güzel de , ülkenin tek okulu imam hatip mi? İmam hatipleri kapatmak isteyen zihniyetle , bütün okulları imam hatipleştirmek isteyen zihniyet aynı hastalıklı kafadır. İslam ülkelerine bakın , rezalet durumda. Biz de bu kafaya dur demezsek yakında Suriye ,Irak benzeri uyduruk bir ülke oluruz.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title