Haberler

Halk Günü'nde Sorunlara Anında Çözüm

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her hafta cuma günü düzenlediği Halk Günü’nde vatandaşlarla buluştu.

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her hafta cuma günü düzenlediği Halk Günü'nde vatandaşlarla buluştu. Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş'in de konuk olarak katıldığı Halk Günü'nde talepler ve şikayetler anında çözüme kavuşturuldu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, haftalık halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların her türlü sorun, şikayet, talep ve görüşünü özgürce dile getirebildiği Halk Günü, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in "Burası sizlerle bir ve beraber olduğumuz yer. Burası herkesin önerilerini, taleplerini özgürce dile getirebileceği bir halk kürsüsü" sözleriyle başladı. Çukurova Belediyesi'ne konuk olarak gelen Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş'in katıldığı Halk Günü'nde Başkan Çetin, vatandaşları dinledi, sorun ve talepleri anında çözüme kavuşturdu.

Belediye hizmetlerini anlatan Başkan Çetin, 2 yıl gibi bir sürede, halka verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, hizmetteki başarıyı her hafta bir açılış gerçekleştirerek süslediklerini belirtti. Her mahalleye semt kreşi ve emekli evleri projelerini de anlatan Başkan Çetin, halkı kucaklayan projeler ürettiklerini ve bu projeleri de birer birer hayata geçirdiklerini belirtti.

Adana'nın sadece tarım ve sanayinin değil, aynı zamanda kültür ve sanatın da bir başkenti olduğunu ifade eden Başkan Çetin, "Kültür, sanat ve festivallerin başkenti Çukurova'nın, artık bir Sinema Atölyesi var" dedi. İstanbul Kültür Üniversitesi'yle birlikte Çukurova Sinema Atölyesi'ni hayata geçirdiklerini belirten Çetin,"Kursiyerlerimiz büyük bir heyecanla, bu hafta derslere başladı. Teorik bilgilerin yanı sıra, uygulamalı eğitimin de verileceği atölye sonunda, iki de film çekimi gerçekleştirilecek. Adana'mıza yeni sinema değerleri kazandıracak olmaktan mutluyum" diye konuştu.

Her hafta cuma günü saat 14.00'te Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen Halk Günü yine anında sorunların çözüldüğü bir platforma sahne oldu. Sadık Şenyılmaz adlı vatandaş ellerinde çiçekle "Sizi görmeye geldim" derken 100. Yıl'dan geldiğini belirten Muhsin Şenyuva'nın da kasis talebi Başkan Çetin'in Yol İşleri Müdürlüğüne verdiği talimatla anında çözüme kavuşturuldu. Günün sürprizi Fenerbahçe Futbol Okulu öğrencilerinin Başkan Soner Çetin'e teşekkür için kazandıkları kupalarıyla gelmeleri oldu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hurşit Güneş Doğu Akdeniz Soner Çetin Çukurova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title