Haberler

Halit Ergenç'in Yeni Dizisi Belli Oldu

Güncelleme:

'1918 İzmir' adını taşıyan tarihi projeye 'evet' diyen Halit Ergenç, Osmanlı'da vatan için kendisini siper eden bir kahramanı canlandıracak. Ergenç'in bölüm başı 80 bin lira alacağı konuşuluyor.

Oynadığı diziler reyting rekorları kıran ünlü oyuncu Halit Ergenç, ' Muhteşem Yüzyıl'dan sonra '1918 İzmir' adını taşıyan tarihi projeye 'evet' dedi. İlk kod adı 'Vatan Haini' olan proje için çalışmaları sürüyor.

YÖNETMEN KOLTUĞUNDA TANIDIK İSİM VAR

"1918 İzmir" dizisini Muhteşem Yüzyıl'a da imza atan Nermin Eroğlu hazırlayacak ve yönetmen koltuğunda ise yine 'Muhteşem Yüzyıi'ı çeken Taylan Biraderler oturacak.

VATAN İÇİN KENDİNİ FEDA EDECEK

Halit Ergenç'in Osmanlı'da vatan için kendisini siper eden bir kahramanı canlandıracağı dizi, İzmir'deki platolarda çekilecek.

Öte yandan Ergenç'in bu diziden bölüm başı 80 bin lira alacağı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Muhteşem Yüzyıl Halit Ergenç İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (32)

KURTULUŞ:

VATAN HAİNİNDEN KAHRAMAN OLUR MU LAN? BU OSMANLI DÜŞMANI,

17
3
yanıtYanıtla
ay yıldız Mobil-ANDROID:

bir geziçinin osmanlı filmi çekmesine karşıyım kesinliklede bakmayacagım gercek kiligi beli bu şahsın

15
3
yanıtYanıtla
KRAL-ADANALI:

Bİ SAVAŞ ÇIKSA İLK BAŞTA KENDİ KAÇAR BU ÜLKEDEN

16
2
yanıtYanıtla
yyy Mobil-ANDROID:

Senin havan söndü olm kim izler seni

13
4
yanıtYanıtla
ÜMİT ÖZTÜRK:

BU GEZİZEKALIYA ÇOK PARA ÇOKKK. . . VATAN HAİNİ. .

11
5
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen:

bu adam bu tarz filmleri hak etmiyor. aziz Türk milletine ve onun değerlerine havlayanlar Türk milletinin kahramanlarını canlandıramazlar.

13
3
yanıtYanıtla
VatandasMobil-IOS:

Baska adam yokmu gardasim?

14
2
yanıtYanıtla
xyzMobil-ANDROID:

Bu adam Osmanlı mirasından bir kahramanı değil bir bakkalı bile canlandırması bile kabul edilemez

10
5
yanıtYanıtla
Mehmet köylüMobil-IOS:

Osmanlı'nın mirasına kin duyan birinin Osmanlı'nın mirasından bölüm başı 80 bin kazanması ne acı bir ironi

11
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

kendı soyundan haz etmeyenler bu tarz dizilerde filmlerde neden oynuyor

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title