Haberler

Halis Toprak: Kendi İsteğimle Hastanede Kalıyorum

Güncelleme:

İş adamı Toprak'ın kızının "Babam kayıp" başvurusu üzerine Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, iş adamını özel bir hastanede buldu.

İşadamı Halis Toprak'ın kızı Aynur Doğan'ın babasının kayıp olduğun yönündeki polise başvurusu üzerine Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri işadamını özel bir hastanede buldu. 5 Mayıs tarihinde ifadesi alınan İşadamı Halis Toprak "Kendi istediğimle hastanede kalıyorum. Kimseden şikayetçi değilim. Ancak kızımla konuşmak istemiyorum." dedi.

"BABAM KAYIP VE HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM" DEMİŞTİ

Diyarbakırlı İşadamı Halis Toprak'ın kızı Aynur Doğan'ın 4 Mayıs 2014 tarihinde polise başvurarak babasının kayıp olduğunu ve hayatından endişe ettiğini söyledi. Aynur Toprak babasını kaçırarak zorla tuttuklarını iddia ettiği   Ahmet Toprak ile babasının yardımcıları E.Ü., S.K. ve Z.K.'den şikayetçi olmuştu.

POLİS HASTANEDE BULDU

Polis tarafından olaydan sonra başlatılan çalışmada kayıp olduğu iddia edilen iş adamı Halis Toprak, İstanbul'da bir hastanede bulundu.

"KİMSE BENİ ZORLA TUTUMUYOR"

Hastanede polise ifade veren Halis Toprak bazı sağlık sorunları yüzünden kendi isteği ile hastaneye yattığını söylediği öğrenildi. Polise ifade veren Halis Toprak'ın "Kendi isteğimle hastanede kalıyorum. Kimse beni burada zorla tutmuyor. Ben kimseden şikayetçi değilim. Kızımla aramızda miras yüzünden bazı sorunları vardı. Bu yüzden başvuru yapıp şikayetçi olmuş olabilir. Ben kızımla şu an görüşmek istemiyorum." dediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Toprak Halis Toprak Aynur Doğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (2)

m ali:

allahın işine bak 100 lerce işçinin maaşlarını ödemeyen halis ağa nın düştüğü durumuna bak alma mazlumun ahını

1
3
yanıtYanıtla
ali çelik:

3 aydır maaş vermiyormuş işcilerine bunların yatacak yeri yok devlet zatenyok munlarda vijdan yok benim birçok arkadaşım eşlerinden boşandı malzeme veren esnaf iflas etti onlarında halis ağa işçilerin 3 aylık maaşların öde

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title