Haberler

15 Katlı Binanın Çatısına Çıkan Baba, 10 Yaşındaki Oğlunun Sözleri Sonrası İntihardan Vazgeçti

Güncelleme:

Niğde'de ailevi sorunları nedeniyle 15 katlı binanın en üst katına çıkan Musa D. olay yerine getirilen 10 yaşındaki oğlunun, "Baba seni çok seviyorum aşağı in." sözleri sonrası intihardan vazgeçti.

Niğde'de inşaat halindeki 15 katlı binanın en üst katında dış cephe iskelesinin üzerine çıkıp, intihara kalkışan Musa D. (40), olay yerine getirilen 10 yaşındaki oğlu Halil Efe'nin, "Baba seni çok seviyorum aşağı in" sözleri üzerine eyleminden vazgeçti.

15 KATLI BİNANIN DIŞ CEPHE İSKELESİNİN ÜZERİNE ÇIKTI

Olay, öğle saatlerinde Eski Fertek yolu üzerindeki bir inşaatta meydana geldi. Ailevi sorunları olduğu ileri sürülen inşaat ustası Musa D., intihar etmek amacıyla çalıştığı inşaat halindeki 15 katlı binanın dış cephe iskelesinin üzerine çıktı. Musa D.'nin mesai arkadaşları, polise haber verdi. Bunun üzerine bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

"BABA AŞAĞI İN LÜTFEN, SENİ ÇOK SEVİYORUM"

Ekiplerin 1 saatlik ikna çabası sonuçsuz kalınca, olay yerine Musa D.nin oğlu Halil Efe getirildi. Halil Efe D. polis megafonundan babasına, "Baba aşağı in lütfen. Seni çok seviyorum. Korkutma beni. Lütfen aşağı in hadi" diye seslendi. Daha sonra binanın çatısına çıkarılan Halil Efe, hemen alttaki babası Musa D.'ye aynı sözleri söyleyerek intihardan vazgeçirdi.

Aşağı indirilen Musa D. sağlık kontrolünden geçirilerek üzere önce hastaneye, ardından da ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil Efe Niğde 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

İZMİR:

17 YILIN SONUNDA ÜLKENİN GELDİĞİ DURUMA BAKAR MISINIZ? ALLAH BU GÜNLERİMİZİ ARATMASIN DİYECEĞİM AMA ARAYACAĞIMIZ KESİN. . . .

9
12
yanıtYanıtla
ayd:

senin gibi İçerde ve dışarda ki hayinler olduğundandır.

yanıt4
yanıt1
Huriye Teyze:

aferin oğluma.

7
0
yanıtYanıtla
Ramazan:

Imamoglu duzeltir belki memleketi..isvicreyi sollariz zenginlikte eger imamoglu baskan olursa..hatta abd yi bile sollariz...

4
1
yanıtYanıtla
Adınızı yazın:

Evet İmamoğlu gelip bu vatanında birileriyle bölüşürsek herkesi sollarız sırtımız yere gelmez böylede olacak böyle giderse zaten Millet Vatanı bile gözden çıkarmış

yanıt0
yanıt0
hafız:

İnşallah 2002 ye döneriz. .

2
2
yanıtYanıtla
hemen:

fitnelik. . . ne alaka lan. .

1
0
yanıtYanıtla
Vay:

Görki ne derdi vardi garibin

1
0
yanıtYanıtla
Müjde:

Tam matrix''ten çıkacak ve kurtulacakken Ajan Smitlerden birisi gelip onu yine Sevgiyle kandırmış o da Matrix''e geri dönmüş. Yediğinin mısır cipsi olduğunu mu sanıyorsun, makineler nereden biliyorlar nescafe 3ün 1''inin tadını? Seni de kandırıyorlar pilsin pilim piller piliz pilsiniz pil.

0
0
yanıtYanıtla
Emele batmani:

Reis bey nerdesiniz ? Ekonomi gitti bari çocuğa bir ödül oyuncak okul masraflari veriniz. Vatandaşin acili haline gözyaşlari döküyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title