Haberler

Hakan Peker, Yeni Çıkan Şarkısına Yeterince Yer Verilmediği Gerekçesiyle Kanal Bastı

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Hakan Peker, yeni çıkan şarkısı en çok dinlenenler listesine girmeyince kanal bastı. MÜYAP ise uygunsuz bulduğu bu davranışı nedeniyle üyesi Peker'i haysiyet kuruluna sevk etti.

Bir döneme şarkıları ve danslarıyla damga vuran Türk Popunun önemli isimlerinden Hakan Peker, yeni şarkısına listesinde yer vermeyen müzik kanalını basıp klibinin yayınlamasını yasaklattı.

ŞARKISINA YETERİNCE YER VERİLMEDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Hakan Peker, 'Unutuluyor mu Aşklar' şarkısının klibine bir müzik kanalında yeterince yer verilmediğini iddia etti. Şarkının listelere alınmadığını da söyledi ve kanala avukatıyla birlikte polis gönderip tutanak tutturdu.

Hakan Peker, Yeni Çıkan Şarkısına Yeterince Yer Vermediği Gerekçesiyle Kanal Bastı

DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI HAYSİYET KURULUNA SEVK EDİLDİ

Hakan Peker, o kanalda klibinin yayınını yasaklattı. Hakan Peker'in polise başvurmasını tasvip etmeyen, üyesi olduğu MÜYAP ise kararıyla şaşırttı. MÜYAP, üyesi Hakan Peker'i haysiyet kuruluna sevk etti. MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Yönetim kurulu olarak aldığımız karar neticesinde, üyemiz Hakan Peker'i, bu davranışından dolayı haysiyet kuruluna sevk ettik."

Hakan Peker, Yeni Çıkan Şarkısına Yeterince Yer Vermediği Gerekçesiyle Kanal Bastı

TOP 20 LİSTESİNİ OLUŞTURURKEN 35 AYRI KRİTERİ BAZ ALIYORUZ

Kanalın Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akbay ise "Top 20 listesi nasıl oluşturuluyor?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Bütün sektör, Top 20 listesinin nasıl oluşturulduğunu ve yayın akışını çok iyi biliyor.

Biz 35 ayrı kriteri baz almamızın yanı sıra ulusal ve yerel radyolarda çalınma sürelerini, radyo monitör verilerini, haftalık dijital verileri, 40 üniversitede bulunan kiosklardaki geri bildirimleri ve fiziki satışların grafiklerini derleyerek bir puanlama çıkarıyoruz. Top 20 listesi bu verilerden oluşuyor. Ancak tüm bu kaynaklarda üst sıralarda olan listede Mehmet zirveye yerleşebiliyor."

Hakan Peker, Yeni Çıkan Şarkısına Yeterince Yer Vermediği Gerekçesiyle Kanal Bastı

"KENDİSİNE ETİK DAVRANILMADIĞINI DÜŞÜNÜYOR"

Hakan Peker, avukatı Cengiz Balcı aracılığıyla Günaydın'a olayla ilgili şu açıklamayı gönderdi: "Hakan Bey, haksız rekabet, tarafsız yayıncılık, hukuksuzluk ve ilkesizlikle karşı karşıya kaldı. Yasal hakkı olarak bu durumun tespitini yaptırıp eserini o TV Grubu'nda yasaklattı. Çünkü kendisine etik davranılmadığına inanıyor."

Kaynak: Magazin

Hakan Peker Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

poker:

çok ünlü bir sanatçı olup asla reklama ihtiyaç duymaz

8
10
yanıtYanıtla
selin:

nesi ünlü be saçma saçma konuşma

yanıt3
yanıt8
Seline:

Nesi mi ünlü siz bebeler bilmez ama gerçekten ünlü.

yanıt1
yanıt1
corc illaki:

selin ciimmmm cim cime kız senin yaşın yetmiyo demeki adam şarkıları dillerde marş olmuştu, bjk trübünleri iyi bilir

yanıt3
yanıt3
Cem:

Nasıl ünlü değil adam 1994ten beri var selin denen şahıs

yanıt5
yanıt9
SADO:

yeni nesil ergen bebeler bilmezler sedat pekerin kim olduğunu eskiler bilen bilir ünlü olduğunu kapatın çenenizi ergenler

2
14
yanıtYanıtla
ali:

sedat değil lan hakan peker diyecektin.

yanıt24
yanıt2
ANKARALI:

Hakan bey çok efendi bir sanatçıdır.Ayrica ben 44 yaşındayım.Bir ayağım çukurda falanda değil..Bizler onun taa liseden beri hayraniyiz.Kendisi o kadar ünlü iken bile resim istedik arkadaşlarla... hemen gönderdi.Hala saklarim...kapris yok! kendini beğenmişlik yok! Gerçek sanatçı budur işte!Seviliyorsun HAKAN PEKER!

10
3
yanıtYanıtla
38li:

bu arkadas yasiyormu daha.

11
0
yanıtYanıtla
Zz:

Bununda devreler erken yandı rahmetli erol büyükburç gibi ben saksı değilim demesi kendini dünya starı sanması yakındır

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title