Haberler

Hakan Akkaya, "Maaşımı Vermedi" Diyen Eski Şoförüne Sitem Etti

Güncelleme:

Modacı Hakan Akkaya'nın şoförünün "90 gündür hakkım olan paramı vermedi, telefonlarımı da engelledi." iddialarına telefonla bağlandığı magazin programında "Böyle bir şey varsa niye önce mahkeme yerine gazeteye gitti." dedi.

Modacı Hakan Akkaya'nın eski şoförü Yunus Emre Öztürk, modacının nezaket kurallarına uymadığı gerekçesiyle istifa etti. İstifadan sonra parasını alamadığı söyleyen Öztürk, eski patronu Akkaya'yı sinirlendirdi. Eski şoförünün iddiaları üzerine açıklama yapan Akkaya, olay hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyleyerek iddiaları kabul etmedi.

"ÜNLÜ OLMAYA ÇALIŞIYOR, BEN AVUKATIMA GİDİYORUM"

Hakan Akkaya'nın eski şoförü Yunus Emre Öztürk, "Hakan Akkaya'ya, nezaket kurallarına aykırı davranışlar sergilediği için yanında çalışmak istemediğimi belirterek istifa ettiğimi söyledim. 90 gün geçti ama hala paramı vermedi." diyerek modacı hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. İddiaları üzerine 2. Sayfa'ya telefonla bağlanan Akkaya, konu hakkında şunları söyledi: "Eğer böyle bir şey gerçekse dava açılsın. Arkadaş ünlü olmaya çalışıyor galiba. Ben biraz sonra avukatıma gidiyorum. Bu o kadar kolay değil. Bu akşam bir defilem var, sosyal sorumluluk projesi yapıyorum ben kimsenin hakkını yemem.

"GERÇEK OLSAYDI GAZETE YERİNE ADLİYEYE GİDERDİ"

Bu olay gerçek olsa gazetelere gitmek yerine adliyeye giderdi. Biz onunla yaptığım konuşmaları dava dosyasına koyacağım. Siz bunun gerçek olduğuna inanıyorsanız buyurun konuşun. Bütün çalışanlarımın maaşlarını ödüyorum o neden almasın ki? Ben önüme bakıyorum. Bu kişilere prim vermemek lazım"

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cep Telefonu Hakan Akkaya Emre Öztürk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

libidocu ömer:

Gazeteye çıktıksan sonra yargı daha hızlı yürür. Şoför doğru yolda. Hakan beycim sende adamın parasını ödediysen dekontları göster. Bu kadar basit. Yanınızda çalışan elemanlara köpek gibi davranırsanız böyle şeyler yaşarsınız. Adam niye istifa etmiş? Nezaket kurallarına uymadığınız için!! demekki neymiş sosyal sorumluluk projeside yapsan çoğu ünlü gibi kamera arkasında çirkefleşiyormuşsun.

17
0
yanıtYanıtla
gerçek:

bu adamın eski şoförü bunun uyuşturucusu yüzünden suçsuz yere yıllarca yattı adam kanser oldu öldü ailesini tanıyorum araştırırsaniz bulursunuz

9
2
yanıtYanıtla
tv:

Elimde bir güç ve imkan olsa hiçbiriniz tv de olamazsınız, sadece hak eden gerçek sanatçılar çıkar ve tv bir saygınlık kazanır. .

11
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Gevşek gevşek konuşuyor geceze çıkartmayın şu tipleri ekrana pirim yapmasınlar

10
0
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Gariban milletin parasını yeme lan yalancı seni gevşek gevşek konuşma

8
0
yanıtYanıtla
Rizeli:

Bunu tv.cikaranin!..

7
0
yanıtYanıtla
hakan:

niye mi mahkemeye gitmiyor? çünkü en az 3 sene mahkemelerde sürüneceğini biliyor .

7
0
yanıtYanıtla
Fenas:

Mahkeme 5 yilda biterse iyi. Dava acmak icin de para lazim ayrica.

yanıt3
yanıt0
Murat:

Bir insanın Bir insandan alacağı varsa ancak ondan parasını ister. Durduk yere kimse kimseden bana borcu var diyemez. Ateş olmayan yerden baca tütmez.

6
0
yanıtYanıtla
Hadi hadi:

Gazeteye gitmek te bir hak arama yöntemidir bu adamın tipinde meymenet yok

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title