Haberler

Hacıkebir'de Rahvan At Yarışları

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Hacıkebir beldesinde bu yıl 19.gerçekleştirilen Rahvan At Yarışları, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesine bağlı Hacıkebir beldesinde bu yıl 19. gerçekleştirilen Rahvan At Yarışları, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Geleneksel Spor Dalları Federasyonunun destekleriyle Çavdarhisar ilçesi Hacıkebir beldesinde bu yıl 19'uncusu organize edilen yarışlara, bazı illerden yaklaşık 100 binici katıldı.

Baş, baş altı, büyük orta, küçük orta, 4'lü taylar, 3'lü taylar ve ithal atlar kategorilerinde yapılan yarışlarda Tozkoparan'da Ferhat Tak 1., Eşref Yavuz 2., Deste'de Yılmaz Gürdeniz 1., Mustafa Özpınar 2., 3'lü Taylar'da Mehmet Kocak 1., Ahmet Canbazoğlu 2., Orhan Nazaroğlu 3., 4'lü Taylar'da Ferhat Tak 1., Enver İkiz 2., Taze Beşli'de Ali İhsan Özümen 1., Elif Naz Yüzbaşıoğlu 2.,

Büyük Orta'da Levent Aksoy 1., Hamdi Canbazoğlu 2., Bedri Canbaz 3., Başaltı'nda Muammer Pırlanta 1., Kasap Şevki 2., Eniz Çapan 3.,

İthal'de Rıdvan Erdoğan 1., H. İbrahim Çapçı 2., Baş'da Mustafa Küçükmeral 1., Kemal Dinlemez 2., Mehmet Barut 3., Küçük Orta'da Mustafa Küçükmeral 1., Damper Ahmet 2., Kadir Uslu 3. oldu.

Dereceye giren atların sahiplerine, başta 5 bin, baş altında 3 bin 500, büyük ortada 3 bin, küçük ortada 3 bin, 4'lü taylarda 2 bin, 3'lü taylarda bin 500, ithal atlarda bin 500 olmak üzere 19 bin 500 lira para ödülleri ve kupa verildi.

Dereceye giren at sahiplerine ödülleri Vali Şerif Yılmaz, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu ve protokol mensupları tarafından verildi.

(EFE)

10.06.2013 12: 54: 39

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şerif Yılmaz Çavdarhisar Hacıkebir Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title