Haberler

Tayyargil çiftinin şirketine atanan kayyum neden intihar etti, ne oldu?

Güncelleme:

Tayyargil çiftinin şirketine atanan kayyum neden intihar etti, ne oldu? Tayyargil çiftinin sahibi olduğu şirkete atanan kayyumun intihar etmesi, birçok soruyu beraberinde getirdi. Kayyumun intihar sebebi ve yaşanan olaylar hakkında detaylar henüz netlik kazanmadı. Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Fenomenler soruşturmasında malvarlıklarına el konulan Tayyar ve Özlem Öz çiftinin şirketine kayyım olarak atanan Bünyamin Ergün, intihar etti. Ergün arkasında "Çok fazla kötülük var" yazılı bir not bıraktı. Peki, Tayyargil çiftinin şirketine atanan kayyum neden intihar etti, ne oldu?

NE OLMUŞTU?

Paylaşımlarından ve gösterişli hayatlarından dolayı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 5 ayrı suçtan soruşturma başlatılan ve yurt dışı yasağı konulan Tayyar Öz ile eşi fenomen Özlem Öz'ün tüm mal varlıklarına el konulmuştu.

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının gösterişli hayatlarından dolayı Tayyar ve Özlem Öz çifti de gündeme gelmişti. Çiftin Sağlık Bakanlığı onayı olmadan ürün sattığı, FETÖ ile bağlantısı olduğu ve soy isimlerini değiştirdiği ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan çift "Hukuk bölümümüz gerekli doneleri şu an topluyor. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç bütün haberler iftira ve karalama üzerine. Tabii ki bunların da bir hesabı var. Lütfen duyduğunuz hiçbir şeye inanmayın. İnşallah adalet sağlanacak. Bizi birileriyle aynı kefeye koymayın" demişti.

KAYYUM ATANAN KİŞİ ÖLDÜ MÜ?

Engin ve Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından yürütülen fenomenler soruşturmasında malvarlıklarına el konulan Tayyar ve Özlem çiftinin şirketine kayyım olarak atanan kişi yaşamına son verdi.

Tayyargil çiftinin şirketine atanan kayyum neden intihar etti, ne oldu?

Tayyargil çiftinin şirketine atanan kayyum neden intihar etti, ne oldu?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kayyum Hukuk 3.Sayfa Gündem Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title