Haberler

SİRKECİ- KAZLIÇEŞME TREN HATTI | Sirkeci- Kazlıçeşme tren hattı ne zaman açılacak?

Güncelleme:

Sirkeci- Kazlıçeşme tren hattı ne zaman açılacak ve Sirkeci- Kazlıçeşme tren hattı durakları neler olduğu araştırılıyor. Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem hattının açılış tarihi merak ediliyor. Yüzbinlerce İstanbullu'nun ulaşımını kolaylaştıracak olan tren hattının ne zaman açılacağı araştırılıyor. İstanbul halkı bu tren hattı sayesinde ulaşım konusunda rahatlamış olacak. İşte detaylar!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi hayata geçiyor. 10 yıldan uzun bir süredir kullanım dışı olan tren hattının çalışmalarına başlanmıştı. Sirkeci- Kazlıçeşme tren hattı ne zaman açılacağı ve Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem durakları İstanbullu vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Peki, Sirkeci-Kazlıçeşme tren hattı ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde...

SİRKECİ- KAZLIÇEŞME TREN HATTI NE ZAMAN AÇILACAK?

İstanbul'da 10 yıldan uzun süredir atıl vaziyette olan Sirkeci ve Kazlıçeşme arasındaki 8,3 kilometrelik raylı sistem hattında gerekli iyileştirmeler tamamlandı. Sirkeci - Kazlıçeşme tren hattı, 26 Şubat Pazartesi günü saat 11.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı törenle hizmete girecek.

SİRKECİ- KAZLIÇEŞME TREN HATTI | Sirkeci- Kazlıçeşme tren hattı ne zaman açılacak?

SİRKECİ- KAZLIÇEŞME TREN HATTI DURAKLARI?

Türkiye'de de özellikle büyük şehirlerde artan nüfusa ve araç sayısına paralel olarak yaşanan trafik sorununu ortadan kaldırmanın en önemli yolunun raylı sistemleri yaygınlaştırılması gerektiğini belirten Bakan Uraloğlu, "Bu noktada Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak, ülkemiz genelinde 12 ilimizde işletme altında olan 868,3 kilometre şehir içi raylı sistem hattının 398,8 kilometresini biz inşa ettik. Yeni projelere de devam ediyoruz. Şu anda da Bakanlık olarak Kocaeli, Konya, Bursa ve İstanbul'da olmak üzere yapımı devam eden 8 projede toplam 98 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı inşaatına devam ediyoruz. Bu 8 projeden yarın açılışını yapacağımız Kazlıçeşme-Sirkeci Raylı Sistem Hattı ile birlikte 4'ü İstanbul'da bulunuyor. Yarın hizmete açacağımız Kazlıçeşme-Sirkeci projesinin yanında İstanbul'da yapım çalışmaları devam eden diğer hatlarımız; Bakırköy (İDO)-Bahçelievler-Kirazlı, Halkalı-Başakşehir-İstanbul Havalimanı ve Altunizade - Çamlıca Camii - Bosna Bulvarı Metro Hatlarıdır. Bu 4 projenin toplam uzunluğu da 52,2 kilometredir. Özetle; İstanbul'un kent içi ulaşım ağını güçlendiren dünyanın en özgün ve saygın kent içi raylı sistem projelerini bir bir hizmete alıyoruz" ifadelerini kullandı.

SİRKECİ- KAZLIÇEŞME TREN HATTI | Tren hattı ne zaman açılacak?

SİRKECİ- KAZLIÇEŞME TREN HATTI | Tren hattı ne zaman açılacak?

SİRKECİ- KAZLIÇEŞME TREN HATTI | Tren hattı ne zaman açılacak?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Ulaşım Gündem Teknoloji Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title