Haberler

Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'e kaç oy fark attı? Sinem Dedetaş Üsküdar'ı kaç oyla kazandı?

Güncelleme:

Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'e kaç oy fark attı? Sinem Dedetaş Üsküdar'ı kaç oyla kazandı? Son seçimlerde Üsküdar Belediye Başkanlığı için yarışan Sinem Dedetaş ve Hilmi Türkmen arasındaki oy farkı merak konusu oldu. Dedetaş'ın Üsküdar'ı kaç oyla kazandığı araştırılıyor.

Türkiye yerel yönetimlerde, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve muhtar adaylarını belirlemek için sandık başına gitti. Üsküdar'da uzun yıllar süren AK Parti yönetimi, bu seçimlerde CHP'ye geçti. Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'e kaç oy fark attı? Sinem Dedetaş Üsküdar'ı kaç oyla kazandı? İşte detaylar....

SİNEM DEDETAŞ KAÇ OY ALDI?

2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin kazandığı, geçtiğimiz yılki cumhurbaşkanlığı ve genel seçimde CHP'nin kazandığı Üsküdar'da, CHP'nin ne yapacağı merak konusu olmuştu.

31 Mart'ın resmi olmayan sonuçlarına göre Üsküdar'da seçimi yüzde 49.91 ile CHP'nin adayı Sinem Dedataş kazanırken, 10 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Hilmi Türkmen'e 23 bin oy fark atmayı başardı.

Sinem Dedetaş, Hilmi Türkmen'e kaç oy fark attı? Sinem Dedetaş Üsküdar'ı kaç oyla kazandı?

"AÇIK ARA ALDIK"

Resmi olmayan sonuçlara göre sandıktan farkla birinci çıkarak Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Sinem Dedetaş, ilk açıklamasında şu an oyların yüzde 90'ının sayıldığını belirterek "Şu an sonuç değişecek gibi değil. Açık ara aldık. Kazandık" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Belediye Başkanlığı Sinem Dedetaş Sinem Dedetaş Hilmi Türkmen Üsküdar Gündem Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title