Haberler

MASTERCHEF 2023 ŞAMPİYON KİM OLDU? 7 Ocak Masterchef'te Esra mı, Tahsin mi kazandı?

Güncelleme:

Masterchef All Star 2023 şampiyon kim olduğu merak ediliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışmasında Esra mı, Tahsin mi birinci oldu gündeme geliyor. Esra ve Tahsin'in sona kaldığı MasterChef All Star Türkiye'de final çekişmeli geçti. Masterchef 2023 şampiyon kim oldu? 7 Ocak Masterchef'te Esra mı, Tahsin mi kazandı?

Masterchef 7 Ocak kim kazandı ve Masterchef All Star 2023 birincisi kim olduğu gündeme geliyor. Ünlü yemek yapma yarışmasında son ikiye kalmayı başaran Tahsin ve Esra final bölümünde son kez tezgah başına geçti. Masterchef'te Esra mı, Tahsin mi kazandı merak ediliyor. Şampiyon olabilmek için tüm hünerlerini sergileyen Esra ve Tahsin, şeflerin beğenisini kazanmak için mücadele etti. Masterchef 2023 şampiyon kim oldu? 7 Ocak Masterchef'te Esra mı, Tahsin mi kazandı? Detaylar haberimizdedir…

MASTERCHEF 2023 ŞAMPİYON KİM OLDU?

Masterchef Türkiye All Star'da şampiyon belli oldu. Esra ve Tahsin'in finale kaldığı yarışmanın kazananı Esra Tokelli oldu.

MASTERCHEF 2023 ŞAMPİYON KİM OLDU? 7 Ocak Masterchef'te Esra mı, Tahsin mi kazandı?

7 OCAK MASTERCHEF'TE ESRA MI, TAHSİN Mİ KAZANDI?

Büyük heyecana sahne olan final bölümü sonrası şampiyon olan isim belli oldu. MasterChef Türkiye All Star'ın şampiyonu Esra Tokelli oldu.

MASTERCHEF 2023 ŞAMPİYON KİM OLDU? 7 Ocak Masterchef'te Esra mı, Tahsin mi kazandı?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

MasterChef Türkiye Star Tv8 Televizyon Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title