Haberler

Kusursuz Kiracı full HD bölüm izle! Kusursuz Kiracı 4. bölüm tek parça izle! Kusursuz Kiracı son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Kusursuz Kiracı dizisi izlemek isteyen seyirciler, Kusursuz Kiracı full HD bölüm izle ve Kusursuz Kiracı tek parça izle diye araştırıyorlar. Kusursuz Kiracı 4. bölüm full HD izleme linki! Kusursuz Kiracı full HD bölüm izle ve Kusursuz Kiracı 4. bölüm full HD izle konularını araştırıyor. Peki, Kusursuz Kiracı son bölüm neler oldu? Kusursuz Kiracı 4. bölüm tek parça izle!

FOX Tv ekranlarında yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisi seyirciden tam not almayı başardı. Kusursuz Kiracı 4. bölüm full HD izle ve Kusursuz Kiracı full HD bölüm izleme linkini araştıran seyirci, Kusursuz Kiracı 4. bölüm tek parça izle ve Kusursuz Kiracı full HD bölüm izle diye araştırıyor. Kusursuz Kiracı full HD bölüm izle! Kusursuz Kiracı 4. bölüm tek parça izle! Kusursuz Kiracı son bölüm neler oldu? Detaylar haberimizdedir…

KUSURSUZ KİRACI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Mona daha istemeden işlediği korkunç cinayetin şokunu atlatamadan bir de ortalıktan kaybolan cesedin peşine düşmek zorunda kalmıştır. Leyla, Mona'nın polise gitmesini engeller. Cesedi ortadan kaldırıp bu korkunç olayı unutmaları gerektiği konusunda arkadaşını ikna eder.

Mona bir yandan aralarında güçlü bir çekimin filizlenmekteolduğu Yakup'un amcasını öldürmenin suçluluğuyla boğuşurken diğer yandan da Leyla ile birlikte kaybolan cesedin esrarını çözmeye çalışır.

Ancak cinayetin bir görgü tanıdığı vardır ve olaylar iki genç kadının planladığı gibi gelişmeyecektir. Mona aradığı sorulara cevap bulmak umuduyla Yakup tarafından davet edildiği bir partiye gider. Ancak orada onu hiç ummadığı tatsız bir sürpriz beklemektedir.

Kusursuz Kiracı full HD bölüm izle! Kusursuz Kiracı 4. bölüm tek parça izle! Kusursuz Kiracı son bölüm neler oldu?

KUSURSUZ KİRACI OYUNCULARI

Dilan Çiçek Deniz

Serkay Tütüncü

Bennu Yıldırımlar

Melisa Döngel

Ruhi Sarı

Rüçhan Çalışkur

Beyti Engin

Özlem Tokaslan

Umut Kurt

Deniz Cengiz - Suzi Dinç

İncinur Daşdemir

Nilsu Yılmaz

Kusursuz Kiracı full HD bölüm izle! Kusursuz Kiracı 4. bölüm tek parça izle! Kusursuz Kiracı son bölüm neler oldu?

KUSURSUZ KİRACI DİZİSİ KONUSU NE?

Mona bir sabah işe gitmek üzere evden çıkarken uzun süredir çekişmeli olduğu ev sahibiyle kavga eder. İşe vardığında, dün gece şehirde bir süredir olduğu gibi yine bir ev kundaklaması vakası yaşandığını öğrenir ve habere gönderilir. Olay yerinde rakip haber sitesinin muhabiri olan Yakup'la tanışır. Zıt karakterlere sahip Yakup ve Mona, mesai boyunca hemen her konuda ters düşerek didişseler de alttan alta da birbirlerinden hoşlanırlar. Ancak aynı gün içinde Mona' nın evsiz kalmasıyla Yakup bir teklifte bulunur: Kendisi yurtdışındayken ölen dedesinden kalan bir apartman dairesi vardır. Garip bir mimariyle ikiye bölünen daire, iki ayrı kişi tarafından kullanılmaya müsaittir. Yakup Mona'ya eğer isterse evin diğer yarısını kendisine kiralayabileceğini söyler. Mona pek istekli olmasa da şimdilik daha iyi bir çözümü olmadığından teklifi kabul eder. Mona eve taşınırken apartman komşularıyla da yavaş yavaş tanışmaya başlar. Birbirlerine zerrece benzemeyen apartman komşularının neredeyse tek ortak noktası yeni kiracıya karşı takındıkları tuhaf tavırlardır. Adeta kimse Mona'yı apartmanda istememektedir. Sanki elbirliğiyle sakladıkları bir sır vardır da aralarına karışmaya gelen yabancıları tehdit olarak görmektedirler. Mona, etrafındaki olayların derinine indikçe hiç kimsenin, hiçbir şeyin ve hatta kendisinin bile göründüğü gibi, en azından göründüğü kadar olmadığını anlayacaktır. Geçmiş hayatların gölgesi bugünkü yaşantıların peşini bırakmayacak, apartmanın her katından başka bir hikâye çıkacaktır.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Kusursuz Kiracı Fox Dizisi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title