Haberler

Kraliyet ailesi damadı Thomas Kingston öldü mü? Ölüm nedeni ne?

Güncelleme:

Buckingham Sarayı, Kral Charles'in kuzeni Kent Prensi Michael'ın damadı Thomas Kingston'ın vefat ettiğini duyurdu. Kraliyet Ailesi damadı Thomas Kingston'ın ölüm haberleri gündemi sarsıyor. Kingston'ın ölüm nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı ve detaylar merakla bekleniyor.

Kral Charles'ın kuzeni Lady Gabriella Kingston'ın eşi Thomas Kingston'un evinde ölü olarak bulundu. Kingston'un ölümüyle ilgili şüpheli bir durum bulunmazken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Peki, Kraliyet Ailesi damadı Thomas Kingston öldü mü? Ölüm nedeni ne? Detaylar haberimizde...

THOMAS KINGSTON ÖLDÜ MÜ?

45 yaşındaki Kingston, pazar akşamı Cotswolds'taki evinde ölü bulundu. Olay yerine kısa bir süre sonra acil servis ekipleri çağrıldı. Ölüm sebebinin belirlenmesi için bir soruşturma yapılacak, ancak şüpheli bir durum bulunmamakta ve başka herhangi bir tarafın dahil olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır.

Lady Gabriella, yeğeni Isabella Windsor'un ardından İngiliz tahtının 56. sırasında yer alıyor. Lady Gabriella, Bay Martin ve Bayan Jill Kingston, Bayan Joanna Connolly ve Bayan Emma Murray adına yapılan bir açıklamada şunlar belirtildi: "Sevgili eşimiz, oğlumuz ve kardeşimiz Thomas Kingston'un vefatını en derin üzüntümüzle duyuruyoruz. Tom, tanıyan herkesin hayatını aydınlatan olağanüstü bir adamdı. Ölümü, tüm aileyi büyük bir şok olarak vurdu ve geçişini yas tutarken gizliliğimize saygı göstermenizi rica ediyoruz."

Kraliyet Ailesi damadı Thomas Kingston öldü mü? Ölüm nedeni ne?

Kraliyet Ailesi damadı Thomas Kingston öldü mü? Ölüm nedeni ne?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Buckingham Sarayı Kral Charles 3.Sayfa Gündem Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title