Haberler

Gizem Arıkan'ın sevgilisi kim? Gizem Arıkan nişanlandı mı, kimle nişanlandı?

Güncelleme:

Kod Adı Kırlangıç dizisinin güzel oyuncusu Gizem Arıkan, 2 yıldır aşk yaşadığı sevgilisi kim? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Gizem Arıkan'ın sevgilisi kim? Gizem Arıkan nişanlandı mı, kimle nişanlandı?

Gizem Arıkan'ın sevgilisi kim? Merak ediliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve şimdilerde TRT'nin iddialı dizisi Kod Adı Kırlangıç dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu Gizem Arıkan, iki yıllık sevgilisiyle nişanlandı. Peki, Gizem Arıkan'ın sevgilisi kim? Gizem Arıkan nişanlandı mı, kimle nişanlandı?

GİZEM ARIKAN'IN SEVGİLİSİ KİM?

Gizem Arıkan, 2 yıldır aşk yaşadığı Gürkan Felmaur ile nişanlandı. Aile arasında sade bir tören tercih eden oyuncu, güzelliğiyle göz kamaştırdı. Gizem Arıkan ve Gürkan Felamur evlilik yolunda ilk adımı atarak aile arasında sade bir nişan töreni yaptı. Güzel oyuncu nişanında bebek mavisi ışıltılı midi boy bir elbise tercih etti. Doğal makyajı ve saçıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, nişan sürecinde yaşananları da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Oyuncu nişan takıldıktan sonra yakınlarıyla da karşılık göbek attı.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Ünlüler Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title