Haberler

Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 17. Bölüm tek parça HD izle 17 Mayıs Cuma!

Güncelleme:

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ı buluşturan yeni dizisi 'Gaddar'ın afişi yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek dizi ilk tanıtımıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti. Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 17. Bölüm tek parça HD izle 17 Mayıs Cuma!

Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Gaddar dizisi, Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor. Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 17. Bölüm tek parça HD izle 17 Mayıs Cuma!

GADDAR KONUSU NE?

Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Gaddar dizisi, Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

GADDAR OYUNCULARI

çok yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın yer aldığı Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin afişi yayınlandı. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor.

GADDAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dağhan Müdür'le kafa kafaya verip Korkut'un yaşayıp yaşamadığından emin olmaya çalışırken Korkut da planlarını devreye sokmak için Ekber ile birlik olmuştur. Korkut Dağhan'ın önem verdiği dört ismi rehin alıp onları kurtarması için Dağhan'a çeşitli oyunlar kurar. Ekber de bu oyundan faydalanıp Müdür'ün en değerli varlığı kızını da dahil eder. Böylece intikamını almak için bir fırsat doğmuştur. Müdür yıllar sonra yaklaşabildiği kızını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca hem Korkut'a hem de Ekber'e giderek daha da bilenir.

Dağhan Korkut'un kurduğu oyunu vaktinde çözemezse sevdiklerini kaybedecektir. Müdür, Dağhan, Kurt ve Enver birlik olup rehineleri kurtarmaya çalışırken Korkut'un türlü engellerine takılırlar. Zamanla yarıştıkları için başka kollardan da destek almak zorunda kalırlar.

Bu sırada Korkut Leylâ'yla tekrar bağlantı kurmak ister ancak yine de ona tam olarak güvenemez. Beraber geçirecekleri bir akşam Leylâ'nın yaptığı bir hamle sonucunda şüpheleri Korkut'u yeniden haklı çıkarır.

Müdür yüzünden başına gelenler Nilüfer'i, Müdür'e karşı daha agresif bir hale getirir. Müdür'ün inşa etmek için çabaladığı baba-kız ilişkileri bu olay yüzünden tekrar sarsılır. Rüzgar'ın sıkıntılı ve depresif hâli herkesin dikkatini çeker ve aldığı gitme kararı aileden tepki almasına sebep olur.

Korkut Dağhan'ı kendi ayağına getirip bu işe bir son vermenin derdindedir. Onu yeniden Aydan üzerinden tuzağa çeker. Aydan olanlardan sonra Korkut'u karşısında görünce panik olur. Dağhan'ın güvende olduğundan emin olmak için elinden geleni yapar. Aydan'ın tehlikede olması fikri Dağhan'ı çileden çıkarır ve tüm tedbirlere rağmen tek başına Korkut'un karşısına dikilmeye kararlıdır.

GADDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekber'in görevi yerine getiremediğini öğrenen Arif Mübarek şirketten tanıdığı bir tetikçiyi Ekber'in hizmetine verir. Dağhan ve Kurt Arif'e bir adım daha yaklaşabilmek için esas eve giden noktalardan birine daha baskın yapar. Bu durumu öğrenen Arif herkesi ayaklandırır, Dağhan ve Kurt'u şeytan ilan edip hedef gösterir.

Dağhan'dan ayrılan Aydan çok öfkeliyken Oya bu durumdan gayet memnundur. Aydan, Enver'le iş birliği yapıp Dağhan'ı kızdırmanın yollarını arar. Kaset meselesi yüzünden Dağhan'la gerginliği devam ettiğinden Enver bu iş birliğini kabul eder. Yağmur, Enver'le yaşadığı son olaydan sonra gördüklerini hazmedemez ve aile evine geri döner. Fatma, Dağhan'ın da Aydan'dan ayrıldığını öğrenince hem Enver'i hem Dağhan'ı karşısına alıp durumu düzeltmeleri için akıl verir.

Leylâ Korkut'un yardım teklifini kabul eder ve geri dönmemesi için Korkut'un ondan istediklerini yerine getirmeye başlar.

Arif'in evine dışardan saldırmanın yeterli gelmeyeceğini düşünen Müdür, içeriye bir kadın muhbir sokabileceklerini düşünür ve Leylâ'yı bu iş için ikna etmeye çalışır. Dağhan şiddetle karşı çıksa da Leylâ ve Gürkan Arif'in evine girerler. Dağhan ve Müdür'ün örgütü bitirme çabaları dışarıdan devam ederken Leylâ da içeride elinden geleni yapar. Ancak küçük bir hata onları tehlikenin ortasında bırakır. Arif olayının yankıları sürerken Dağhan Korkut'un yaşadığını öğrenir.

GADDAR CANLI İZLEME LİNKİ VAR MI?

Gaddar dizisinin FOX TV platformlarından izleyebilirsiniz.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sümeyye Aydoğan Çağatay Ulusoy Onur Saylak Gaddar Fox Tv Dizi Fox Televizyon Gündem Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kabine Toplantısı sonrası yeni anayasa mesajı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title