Haberler

Fenomen Danla Bilic, süper mini elbisesiyle yatakta poz verdi

Güncelleme:

Rapçi Çakal ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren fenomen Danla Bilic, süper mini elbisesiyle yatakta pozlar vererek tüm dikkatleri üzerine çekti.

YouTube kanalında yayınladığı videolarla tanınan ve yıllar içinde yer aldığı reklam filmleriyle geniş hayran kitlelerine ulaşan fenomen Danla Bilic, özel hayatı ve paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Rapçi Emirhan Çakal ile aşk yaşayan fenomen, son olarak süper mini elbisesiyle yatakta verdiği pozlarla gündeme geldi.

Yıllar içinde birçok estetik operasyon geçiren ve fazla kilolarından kurtulan Danla Bilic, süper mini ve göğüs dekolteli siyah bir elbise giydi. Bilic, elbisesiyle yatakta verdiği pozları da 6,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Bilic'in "Bebeğiniz" notuyla yayınladığı paylaşım kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Fenomen Danla Bilic, süper mini elbisesiyle yatakta poz verdi

Fenomen Danla Bilic, süper mini elbisesiyle yatakta poz verdi

Fenomen Danla Bilic, süper mini elbisesiyle yatakta poz verdi

Ecem Altan
Haberler.com - Sosyal Medya

Danla Bilic Çakal Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (8)

Seyfettin Sucu:

Fotodan estetikli yerleri çıkarırsan ortaya sadece yastık kalır

80
1
yanıtYanıtla
ilhan:

Soyunarak bir yere varılmaz.

50
4
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Vardı işte daha nereye varsın

yanıt14
yanıt3
hüseyin akgül:

neden işiyle ön plana çıkamayan gündemde durmak için bedenini ön plana çıkartıyor

52
0
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kütahyalı Kezban dedikleri bu kız değil mi .. ))

35
2
yanıtYanıtla
Bla blaa:

Aracıda gösteren kaporta Motorada bakmak lazım ????

33
3
yanıtYanıtla
Yusuf GÜÇLÜ:

Bilim bilim diye kendini yirtanlar,bunlara neden ses etmezler? Kime ne faydası var bu pozların! Gençliğe ne katacak bu resimler? Bunların organlarını görmek sehvetimi arttirmaktan başka birşeye yaramıyor. Banyoda mermer bıraktırmayacaklar bu gidişle!

25
5
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Seven düşünsün çokta ilgilenmiyorum.

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title