Haberler

Elazığ Dogalgaz Sobası Patladı: 2 Yaralı

Güncelleme:

Elazığ'da bir işyerinde doğalgaz sobasının patlaması sonucu 33 yaşındaki Hakan Tutak ile 25 yaşındaki Gökhan Bulut yaralanırken, işyeri kullanılamaz hale geldi.

Elazığ'da bir işyerinde doğalgaz sobasının patlaması sonucu 33 yaşındaki Hakan Tutak ile 25 yaşındaki Gökhan Bulut yaralanırken, işyeri kullanılamaz hale geldi.

Olay, Kültür Mahallesi Vali Fahri Bey Caddesi üzerinde bulunan Murat Şeker'e ait doğal malzemesi satan bir işyerinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İşyerine müşteri olarak gelen Hakan Tutak ile Gökhan Bulut, bir doğal sobası almak istediklerini söyledi. Bu sırada yakılarak denemesi yapılan soba henüz belirlenemeyen nedenle büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada müşteriler Hakan Tutak ile Gökhan Bulut yaralanırken işyeri kullanılamaz hale geldi. Patlama üzerine olay yerine 112 Acil Servis ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan Tutak ile Bulut, ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Patlamanın meydana geldiği işyeri sahibe Murat Şeker, sobayı ilk kez yaktıklarını belirterek, "İlk defa yaktığımız için arkasında bunun sirkülasyon vanası var. Sirkülasyon vanasını açmayı unutmuşlar. Unutunca da sıkışmadan dolayı boruları patlattı. Patlama anında doğalgaz sobası bakmaya gelen 2 müşterim hafif yaralandı" dedi.

Polis, patlamanın yaşandığı işyerinde inceleme yaptıktan sonra soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Bulut Murat Şeker Elazığ Tutak Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title