Haberler

Cübbeli Ahmet mahkemede mesleğini açıkladı: Ben YouTuber'ım, aylık gelirim ise 140 bin TL

Güncelleme:

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'e hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada ne iş yaptığına yönelik soruya "Ben YouTuber'ım" yanıtını veren Cübbeli Ahmet, aylık gelirini ise 55 bin TL olarak açıkladı. Kitap yazarı olduğunu da belirten Cübbeli Ahmet, buradan da ayda 85 bin TL kazandığını söyledi.

Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in "Cübbeli" diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye açtığı hakaret davası dosyasına "mali durum araştırma tutanağı" girdi.

CÜBBELİ AHMET MESLEĞİNİ AÇIKLADI: BEN YOUTUBER'IM

Tutanağa göre "Cübbeli Ahmet" "ne iş yaptığı" sorusuna "YouTuber" olarak yanıt verdi. YouTube aylık gelirini 55 bin olarak açıklayan Cübbeli Ahmet, kitap yazarı olduğunu ve buradan da ayda 85 bin TL kazandığını söyledi.

EĞİTİM DURUMUNU "MEDRESE" OLARAK PAYLAŞTI

Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesindeki dava dosyasına giren belgeye, Ahmet Mahmut Ünlü, eğitim durumu da "medrese eğitimi" olarak yazıldı.

ESKİ DİYANET İŞLERİ BAŞKANI'NA "DİN DÜŞMANI" DEMİŞTİ

Kamuoyunda "Cübbeli" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Eski Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in "Depreme maruz kalan kardeşlerimizin gönülleri naz makamındadır. Onların gönülleri Rabb'e karşı kırık, devlete karşı buruk, hatta biraz da öfkeli olabilir. Ancak bu kırıklığı, bu burukluğu yüreklerine dokunarak, hayatlarına rahmetle ve şefkatle dokunarak gidermek bizim görevimizdir" sözlerini "din ve devlet düşmanlığı" olarak nitelemişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Hukuk

Mehmet Görmez Hukuk Dini Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

Mustafa Aldemir:

Acun Ilıcalı yarı çıplak ahlaksız yarışmalar yapıp her ay milyonlarca dolar para kazanıyor onun kazandığı paraya helal olsun adam zeki deyip çocuk yaştan beri kendisini sünnet i seniyye üzerine geliştirip Allah ı ve peygamberi anlatan birçok insanın hidayete ermesine vesile olan bir alimin kazandığı paraya laf atan ahmaktır...

249
128
yanıtYanıtla
Musti40 :

Adam davasına ömrünü adamış, hayatı Allahı ve resulünü anlatmakla geçmiş, sanki bana kazancı ile özel jet almış, Dubaide Pariste kızlarla gezmiş yemiş içmiş gibi kıskananlar sevmeyenler var adamı, Anlamak mümkün değil

yanıt96
yanıt119
Deniz Fırat:

Adam faize haram degil dedi. adamin kol dugmeleri ingiltere den geliyor. Sen hala bunun hidayete erdirdigini soyluyorsun. Bu ancak cebini dusunur, Bir kadin soylemisti, Huzur islamda degil Para islamda diye.

yanıt54
yanıt67
Metin Demir:

Seni gidi dinci din düşmanı hepiniz İslamiyeti bitirdiniz kendinize fetva bulun bakalım Allah'ın huzurunda da fetva bulabilecek misiniz

yanıt1
yanıt1
SAVAŞ GÜNAY:

Benim anlamadığım dindar insanların neden fakir olmasını isteniyor. Bir insan hem dindar hem zengin olamaz mı? Zengin olan biri dini bir söz söylediğinde neden din tüccarı damgası vuruluyor.

158
116
yanıtYanıtla
Özkan Bulut:

Tabiki olur kimse karışamaz ama Fakir beş yüz sene önce cennete gidecek diye garibanlari somurmesin fakirliği çok güzel bir şey gibi lanse edip kendi kral gibi yaşamasın tamam mı

yanıt60
yanıt25
mehmet:

zengin çalmasını iyibildiği için zengindir.

yanıt11
yanıt11
Musti40 :

Adamın kazancına değil din konusunda olan uyarıları eğitimi ve bilgisi mühim, illaki bir kazancı olacak, senelerdir TV kanallarında Youtubeda emek veriyor, seven sever sevmeyende kazancı yüzünden taşlamasın!

105
115
yanıtYanıtla
Deniz Fırat:

Faize haram demeyen bir adamdan da ilim ogreneceksek, olelim daha iyi, Allah kimseyi cahil etmesin

yanıt12
yanıt17
Selin kibar:

Biz işçiler 18 bin TL ye geçinmeye çalışırken 55 85 bin lt alan kişiler bize şükür etmesini öğretiyor

134
53
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title