Haberler

Bige Önal kimdir? Bige Önal hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Magazin gündeminin en çok konuşulan konularından olan Aras Bulut İynemli-Bige Önal ilişkisi gündemdeki yerini koruyor. Çiftin ilişkileri hakkında yaşanan gelişmeler sonrası Bige Önal kimdir? Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal kimdir? Bige Önal hayatı ve biyografisi konuları araştırıldı.

2020 yılına Paris'te romantik şekilde giren Aras Bulut İynemli- Bige Önal çifti, 2020'de de en çok konuşulacak çiftlerden biri oldu. Evlilik planları hakkında açıklama yapan çift magazin gündemi olurken Bige Önal hakkında detaylı araştırmalar yapıldı. Peki Bige Önal kimdir, Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal kimdir, Bige Önal hayatı ve biyografisi araştırıldı.

BİGE ÖNAL KİMDİR?

Bige Önal Doğum Tarihi: 01.02.1990

Bige Önal Kaç Yaşında: 30

Bige Önal Boyu: 1.69 m

Bige Önal Kilosu: 52 kg

Bige Önal Burcu: Kova

Bige Önal Göz Rengi: Mavi

Bige Önal Eğitim: Bilgi Üniversitesi İletişim fakültesi Sinama TV Bölümü

Bige Önal Doğum Yeri: İstanbul

Bige Önal kimdir? Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal kimdir? Bige Önal hayatı ve biyografisi!Bige Önal

Bige Önal, 1 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. 9 yaşında iken anne babası boşanmıştır.

Özel St Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu. Emre Altuğ ve Rojda Demirer'in başrollerini canlandırdığı, oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Yeşim Ceren Bozoğlu, Kerem Kupacı ve Hande Subaşı'nın yer aldığı 2010 yapımı "Elde Var Hayat" adlı dizide Yeliz karakterini canlandırdı. Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ekin Koç'un oynadığı "Benim Adım Gültepe" adlı dizide ise Nazlı karakterine hayat verdi.

2014 yılında başrolündeAyça Bingöl, Mete Horozoğlu, İlker Kızmaz ve Ekin Koç'un oynadığı "Benim Adım Gültepe" adlı dizide Nazlı karakterini canlandırdı.

2015 yılında Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren'in üstlendiği "Maral:En Güzel Hikayem" adlı dizide Hazal Kaya(Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Düvenci (Deniz), Fırat Altunmeşe(Oytun) rol alırken Bige Önal da Alara karakterini canlandırmıştır.

Bige ÖnalFilmleri ve Dizileri:

2015 - Maral:En Güzel Hikayem (Alara) (TV Dizisi)

2014 - Benim Adım Gültepe (Nazlı) (TV Dizisi)

2013 - Muhteşem Yüzyıl (Rita) (TV Dizisi)

2011 - Elde Var Hayat (Yeliz) (TV Dizisi)

2010 - Halil İbrahim Sofrası (Didem) (TV Dizisi)

2007 - Kısmetim Otel (Gizem) (TV Dizisi)

Bige Önal kimdir? Aras Bulut İynemli'nin sevgilisi Bige Önal kimdir? Bige Önal hayatı ve biyografisi!Aras Bulut İynemli-Bige Önal

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Aras Bulut İynemli Aras Bulut İynemli Bige Önal Bige Önal Haberler

500

Yorumlar (1)

sade:

bu kadini terk den onmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title