Haberler

Baraj Bahar kim, gerçek adı ne? Baraj Bahar karakterini canlandıran Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizem Karaca eşi kimdir?

Güncelleme:

Salı günleri FOX TV'de yayınlanan Baraj dizisi konusu kadar oyuncuları da dikkat çekiyor. Dizinin kadrosundan Bahar karakteri dikkat çekiyor. Baraj dizisi Bahar karakterini canlandıran Gizem Karaca internette araştırılıyor. Peki Baraj Bahar kim, gerçek adı ne? Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında, nereli? Gizem Karaca eşi kimdir?

Salı akşamları FOX TV'de yayınlanan Baraj dizisi, severek izleniyor. Baraj dizisi kadrosunda Bahar karakterini Gizem Karaca oynamaktadır. Hakan'ın kız kardeşi olarak Bahar'ı çağırması üzerine Nazım'ın Avukatı rolüyle diziye 17. bölümde dahil olmuştur. Başarılı bir avukat rolü oynayan Bahar, Nazım'ın davasını aldıktan sonra Hakan'ın asıl amacının Nehir'le birlikte olmak olduğunu anlamıştır. Peki Baraj Bahar karakterini canlandıran Gizem Karaca kimdir, kaç yaşında? Gizem Karaca eşi kimdir?

GİZEM KARACA KİMDİR?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar. Eğitimini orada tamamladı. İlkokul ikiye kadar İstanbul'da okuduktan sonra altı sene Florida, iki sene de Kanada derken toplam 13 okul değiştirdi. Türkiye'de başladığı ilkokula, New York'da devam etti, Florida'da bitirdi. 2007'de, 14 yaşındayken İstanbul'a döndü, Sonra lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünü kazandı. 2011 yılında bağlı olduğu Uğurkan Erez ajansı onun güzellik yarışmasına girmesini istemesiyle hazırlık sınıfından sonra okulu dondurmak zorunda kaldı.

Muhteşem Yüzyıl adlı dizinin ilk 4 bölümünde figüran olarak yer aldı. 2011 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldı ve 2. oldu. 2012 yılında yayınlanan "Eve Düşen Yıldırım" adlı diziyle başrol oynadı. Ardından Emir'in Yolu adlı dizide yine başrol oynamıştır. New York'ta 'New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Daha sonra Türkiye'ye geldiğinde "Benim Hala Umudum Var" adlı dizide Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır. Çok iyi derecede İngilizce bilen Gizem Karaca'nın, hobileri arasında resim yapmak, fotoğraf çekmek, ata binmek, dans etmek, kitap okumak, yürüyüş yapmak, tenis oynamak, yüzmek, öykü yazmak varmış.

Gizem Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenmiştir.

GİZEM KARACA DİZİ VE FİLMLERİ

İçimdeki Fırtına 2017

Unutsam Sevmeyi 2017

İstanbul Sokakları 2016

Seni Seviyorum Adamım 2014

Benim Hala Umudum Var 2013

Emir'in Yolu 2012

Eve Düşen Yıldırım 2012

Baraj 2020

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gizem Karaca İstanbul Dizi Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title