Haberler

Bahar dizisi hangi gün? Bahar dizisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

Güncelleme:

Merakla beklenmekte olan Bahar dizisine dair Bahar dizisi hangi gün? Sorusu gündemde yer alıyor birçok kişi tarafından araştırma konusu oluyor. Peki, Bahar dizisi hangi gün? Bahar dizisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

Bahar dizisi hangi gün? Merak ediliyor ve araştırılıyordu. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam ve Hatice Aslan'ın yer aldığı Show TV'nin yeni dizisi Bahar, geçtiğimiz günlerde sete çıktı. Peki, Bahar dizisi hangi gün? Bahar dizisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

BAHAR DİZİSİ HANGİ GÜN?

Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" perşembe günleri izleyicilerle buluşuyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever gibi deneyimli ve başarılı oyuncuların bir araya geldiği dizi, Bahar'ın ani hastalığı sonrasında hayatını yeniden inşa etme çabasını konu alıyor. Ayça Üzüm'ün yazdığı senaryo, büyük hayallerle tıp okuyan Bahar'ın yaşadığı dönüşümü izleyicilere aktarıyor. Dizi, İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor ve her hafta Salı akşamları saat 20:00'de ekrana geliyor. Bahar, her hafta Salı saat 20:00'de izleyicisi ile buluşuyor.

Bahar dizisi hangi gün? Bahar dizisi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanıyor?

BAHAR DİZİSİ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Bahar'ın 3. Bölümünde; Bahar'ın hastaneye kabul alması Timur için şok etkisi yaratır. Artık Bahar da, Timur da, Aziz Uras da aynı hastanededir. Bir aile olarak burada çalışsalar da aile ilişkilerini gizleme kararı alırlar. Timur ile Rengin ise Bahar'ı göndermenin planlarını yapmaya başlarlar. Bahar'ı hastanede destekleyecek ve ona en çok yardımı dokunacak kişi de yine Evren olacaktır. Diğer yandan da Bahar hastanede asistan doktor, evde anne olmanın ikili yaşantısına alışmaya çalışır. Nevra da bu yönden Bahar'ı kötü bir anne olmakla suçlayıp, ona yüklenmeyi sürdürür. Bahar'ın hastanedeki ilk nöbet gününün Umay'ın doğum günüyle çakışması da aile içinde gerilimin iyice artmasına sebep olur. Umay'ın başına gelecek kötü bir olay, Bahar'ın aldığı kararı tekrar sorgulamasına yol açar.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Bahar Televizyon Gündem Magazin Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title