Haberler

Ayhan Bora Kaplan'ın ultra lüks evi ilan sitesinde! İstenen fiyat dudak uçuklatıyor

Güncelleme:

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın Ankara Çankaya'daki ultra lüks 7+2 dairesi 12 Mayıs 2024'te bir ilan sitesinde 41 milyon liradan satışa çıkarıldı. Brüt 750 metrekareden oluşan tripleks daire içinde ise hamam, jakuzi, sauna ve hobi odası gibi kısımlar bulunuyor.

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan'ın, Ankara Çankaya'da ikamet ettiği ultra lüks 7+2 ev, bir ilan sitesinde 41 milyon liraya satışa çıkarıldı.

FİYATI TAM 41 MİLYON LİRA

Uyuşturucu, silah kaçakçılığı, gasp, cinayet ve birçok suçtan yargılanan Ayhan Bora Kaplan'ın Ankara'nın Çankaya ilçesi Beytepe Köyü'nde bulunan ultra lüks dairesi 41 milyon liradan satışa sunuldu.

Ayhan Bora Kaplan'ın ultra lüks evi ilan sitesinde! İstenen fiyat dudak uçuklatıyor

ULTRA LÜKS DAİRENİN İÇİNDE YOK YOK

Politikyol'da yer alan habere göre bir ilan sitesinde 12 Mayıs 2024 tarihinde verilen ilana göre ultralux tripleks daire, brüt 750 metrekareden oluşuyor. Daire içinde ise hamam, jakuzi, sauna ve hobi odası gibi kısımlar bulunuyor.

Ayhan Bora Kaplan'ın ultra lüks evi ilan sitesinde! İstenen fiyat dudak uçuklatıyor

AYHAN BORA KAPLAN SORUŞTURMASININ GEÇMİŞİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin davanın firari sanığı Serdar Sertçelik'in iddiaları üzerine 6 Mayıs'ta soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 10 şüpheliden 7'si "Yargı görevi yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs", "Göreve ilişkin sırrın açıklanması" ve "Suçluyu kayırma" suçlarından tutuklanmıştı. Şüphelilerden 2'si adli kontrolle serbest bırakılırken, 1 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ayhan Bora Kaplan'ın ultra lüks evi ilan sitesinde! İstenen fiyat dudak uçuklatıyorAyhan Bora Kaplan

Öte yandan şüpheliler hakkında Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 316/1. maddesinde düzenlenen "devletin güvenliği veya anayasal düzeni ihlale teşebbüs suçlarından birini işlemek için anlaşma" suçundan yürüten soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Hukuk

Ayhan Bora Kaplan Çankaya Ankara Hukuk Yaşam Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Özel'den Erdoğan'ın 'İadeiziyareti hazmedemediler' sözlerine sert yanıt

Özel'den Erdoğan'ın "İadeiziyareti hazmedemediler" sözlerine sert yanıt

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500

Yorumlar (7)

Tamer Çakır:

maliye bakanı vergi kaçıranları arıyor bir insan bu noktaya gelene kadar ne kadar vergi ödemesi gerektiğinin farkında değilse neyi arıyacaksın

154
0
yanıtYanıtla
Umut Yılmaz:

Bunun evini alsan 3 ay sonra çöküp geri alırlar. Polis dahil bunlardan

103
3
yanıtYanıtla
Ömer Ttn:

Süleyman soylu, döneminde ne iş yapıyordu ki

90
6
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

BU ADAMI GÖRÜNCE GÖZÜMÜN ÖNÜNE SEVİMSİZ BİRİNİN SURATI GELİYOR.

39
3
yanıtYanıtla
Düşünenadam:

Çok laf yalansız, çok mal haramsız olmazmış.

18
0
yanıtYanıtla
Çoşkun Çavuşoğlu:

Ucuzmuş

8
4
yanıtYanıtla
Mehmet Deniz:

Kimse almaz

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title