Haberler

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Seda Gören Bölük, Bağcılar'da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Güncelleme:

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Seda Gören Bölük, Bağcılar'da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Seda Gören Bölük, Bağcılar'da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

İSTANBUL - AK Parti 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Seda Gören Bölük Bağcılar'da vatandaşlar ve esnaf ile buluştu.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İstanbul 1. 2. ve 3. Bölge Milletvekili adayları her gün vatandaşlar ve esnaf ile bir araya geliyor. Bağcılar Mahmutbey Mahallesi'nde esnaf ile buluşan AK Parti İstanbul 28. Dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Seda Gören Bölük, parklara da uğrayarak vatandaşla sohbet etti. Vatandaşlardan güven oyu alan Bölük, mahalledeki bütün esnafı tek tek dolaştı. Yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşlarda memnuniyet olduğunu ifade eden bölük, herkes TCG Anadolu gemimizi, TEKNOFESTİ ziyaret etmek istediklerini söylüyor dedi.

"Hayati bir seçim olarak kabul etmiş durumdalar"

Bağcılar Mahmutbey Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan AK Parti 28. dönem İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Seda Gören Bölük, "Gençlerimizde bu seçimi çok hayatı bir seçim olarak kabul etmiş durumda. Herkes Türkiye'nin çok ciddi bir mücadele verdiğini görüyor. Bu mücadeleyi en iyi yönetecek kişi de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu şuradan daha iyi anlıyoruz. Biz bir esnafımıza ziyarete gittiğimiz zaman Cumhurbaşkanı'mızın selamını ilettiğimiz zaman yüzlerde inanılmaz bir gülümseme oluyor. TEKNOFEST 3 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırladı. Vatandaşların TEKNOFEST ile ilgili tek sıkıntısı neden daha uzun sürmedi diyorlar. TCG Anadolu'yu ziyaret etmek için çok uzun süre beklediklerini çocuklarının mutlaka gemiyi görmesini istediklerini söylüyor vatandaşlarımız. İnanılmaz bir teveccüh var, savunma sanayimizin bağımsızlığımıza sağladığı katkı noktasında vatandaşımız çok rahat. Atatürk Havalimanı bir festival yeri gibiydi muhteşem bir atmosfer vardı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Milletvekili Adayı Seda Gören Bölük Milletvekili İstanbul Bağcılar AK Parti Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title