Haberler

Yıkamaya götürülen halının içindeki kutudan 40 bin TL'lik altın çıktı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de halı yıkama fabrikası işletmeciliği yapan Serhat Yüce, yıkamak için teslim aldığı halının içinden çıkan 40 bin TL'lik altınları sahibine ulaştırdı.

Sultangazi'de halı yıkama fabrikası sahibi Serhat Yüce, yıkamak için getirilen bir halının içinden 40 bin TL'lik altın çıkmasının ardından hemen halının sahibini aradı. Altınlar, sipariş bilgileri sayesinde sahibine teslim edildi. Altınları alan halı sahipleri, fabrikaya ve Yüce'ye teşekkür etti.

AYNI GÜN MÜŞTERİYE ULAŞTIRDILAR

Yüce, dün akşam saatlerinde Küçükköy'de bir müşterisinden aldığı halıyı fabrikaya getirdi. Rulo halindeki halıyı açtığında ziynet eşyalarını görünce şaşkına döndü. Kutunun içerisinden 40 bin TL değerinde olduğu düşünülen saat, kolye, zincir, küpe gibi değerli ziynet eşyaları, aynı gün müşteriye ulaşarak götürdüler.

"SİPARİŞ KODUNDAN SAHİBİNE ULAŞTIK"

Olayla ilgili konuşan halı yıkama fabrikasının sahibi Serhat Yüce, "Küçükköy'den bir müşterimiz aradı, halısını yıkatmak istediğini söyledi. Biz de gidip aldık, zımbalayıp aracımıza yükledik ve fabrikamıza getirdik. Murat arkadaşımız halıları yıkamak için sererken içerisinden kutu gibi bir şey çıktı. Biz önce çocuklar için içinde boya kalemi falan olan kutulardan sandık. Açıp baktığımızda ise içinden saat, kolye, zincir, küpe gibi değerli ziynet eşyaları çıktı. Tahminen 30-40 bin TL değerinde olduğunu düşünüyorum. Halının sipariş kodu numarasına baktık ve sahibini arayıp ulaştık, ardından götürüp teslim ettik o da bize teşekkür etti" şeklinde konuştu.

"SİZİN GİBİ İNSANLAR İYİ Kİ VAR" DEDİLER

Murat Çakmak isimli çalışan ise "Dün halıları yıkadığımızda bir çantanın içinden değerli eşyalar çıktı. Önce açtık baktık kolye, saat, çeyrek altın gibi şeyler vardı sonra Serhat bey'e ulaştık geldi ve içindekileri tek tek kontrol ettik. Sonrada müşterimizi arayıp bilgisini verdik ve götürüp teslim ettik. Teşekkür etti, sizin gibi insanlar iyi ki var dedi. Bizim gibi birilerine denk geldiği için çok şanslı, başkası olsaydı teslim etmeyebilirdi" dedi.

Halı yıkamaya götürülen halının altındaki kutudan 40 bin TL'lik altın çıktı

Halı yıkamaya götürülen halının altındaki kutudan 40 bin TL'lik altın çıktı

Halı yıkamaya götürülen halının altındaki kutudan 40 bin TL'lik altın çıktı

Halı yıkamaya götürülen halının altındaki kutudan 40 bin TL'lik altın çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Serhat Yüce Sultangazi Küçükköy Haberler

500

Yorumlar (5)

Uğur Sezgin:

Vermezdim

17
42
yanıtYanıtla
ferfer :

10 gündür sabah akşam haberlerde altın para döviz kaybedenler bulanlar yav noldu bu ülkeye bizim insanımız milyonlarla oynuyormuşta öyleki birde kaybediyormuş vay beeee yalanınızı seviyim sizin:)))

50
4
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Baydı artık bu sempati kazanmak, reklam yapmak için yalancıktan altın ve para bulanlar. Eskiden ihtiyaç sahibi belliydi, yardım yapılırdı; şimdi kim ihtiyaç sahibi, kim dolandırıcı belli değil. Günümüzde de yeni trend bu; ben para veya altın buldum; sahibine teslim ettim... Kim hakikatten dürüst ve bir şeyler bulup sahibine teslim ediyor, kim reklam yapıyor, sempati veya müşteri, takipçi kazanmaya çalışıyor. Ama özellikle bu olay çok samimiyetsiz. Alet olmayın ne olur haberini yaparak.

1
0
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

bu ekonamik krizde böyle onurlu dürüst insanlarda var cok sükür ülkemizde birde devlet mali deniz deyip yetim hakki yiyenler

1
0
yanıtYanıtla
uCube :

Parmak reklamlarından bıkmadınız mı artık? Anladık tamam buldunuz, teslim edin neden reklam yapıyorsunuz ki? ;))

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title