Haberler

KALEİÇİ OLD TOWN FESTİVALİ SONA ERDİ

Güncelleme:

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Emir Ersoy Project'in sahne aldığı 6. Kaleiçi Old Town Festivali kapanış gecesinde, herkese teşekkür ederek, 7'nci festivalde buluşmak üzere dedi.

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Emir Ersoy Project'in sahne aldığı 6. Kaleiçi Old Town Festivali kapanış gecesinde, herkese teşekkür ederek, 7'nci festivalde buluşmak üzere dedi.

Antalya'da, Muratpaşa Belediyesi'nin bu yıl 6'ncısını gerçekleştirdiği Kaleiçi Old Town Festivali sona erdi. 14 Ekim Perşembe günü birbirinden renkli görüntülere sahne olan geleneksel kortejiyle başlayan festivalde, Antalya'nın tarihi kent merkezinin sokaklarından meydanlarına 27 noktasına 187 etkinlik gerçekleştirildi.

Konserleri, tiyatro ve dans gösterileri, mutfak atölyeleri, deneysel sanat çalışmaları, sergileri, imza günleri ve sanatın farklı disiplinlerinden çalıştayları, ülke gösterileri ve tavla turnuvasıyla Kaleiçi, Muratpaşa Belediyesi'nin düzenlendiği festivalle dolu dolu 4 gün yaşadı. Festivale, bu yıl 21 ülkeden 36 şehir katıldı.

Antalya'nın tarihi kent merkezinde festival coşkusu, dün akşam gerçekleşen Antalya Devlet Senfoni Orkestrası ve Emir Ersoy Project konseriyle sona erdi. Kaleiçi'nin Akdeniz'e uzanan balkonu miradorda gerçekleşen konsere, kent sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Konserde seslendirilen Latin ezgilerine, festival konuklar tango yaparak eşlik ederken geceye Başkan Uysal eşi Ümran Uysal'la birlikte katıldı.

Gecede Başkan Uysal, 128 kişinin mücadele ettiği tavla turnuvasının birincisi İbrahim Kuşçu ve 2'ncisi İlhami Sezgin Eryüzlü'ye ödüllerini de takdim etti. Başkan Uysal, 4 gün boyunca devam eden festivale katılan gruplara, yurtdışından gelen konuklara teşekkür ederken Özellikle hem festivalimize gelip hem de vergileriyle bu festivali yapmamızı sağlayan Muratpaşa halkına çok teşekkür ediyorum. 7'nci festivalde buluşmak üzere diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Togo Cumhuriyeti Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title