Haberler

Evinin önünde hamsi satmasını istemeyen yeğeninin tezgahına, motorlu testereyle saldırdı

Güncelleme:

Trabzon'da evinin önünde yeğeninin hamsi satmasını istemeyen amca, motorlu testereyle balık tezgahını parçaladı.O anları cep telefonu kamerası ile kaydeden yeğen yaşadığı korkuyu, "Gelmeden önce beni WhatsApp üzerinden tehdit etmişti. Elektrikli testere ile tezgahımı kesmeye başlayınca ben de başka tarafa doğru kaçtım." sözleriyle anlattı.

Trabzon'da M.B., babası ile küs olduğu yeğeni Berat Berk Boz'a, evin önünde bulunan yerde balık satmasını istemediğini belirtti. İstediği olmayınca çılgına dönen amca, motorlu testere ile yeğeninin tezgahına saldırdı.

ÖNCE TEHDİT ETMİŞ

O anların video ile kayıt altına alındığını söyleyen Berat Berk Boz, yaşadığı korkuyu şöyle anlattı: "Burası babaannemin. Videodaki amcam, babamla arasında küslük olduğu için beni de burada istemiyor. O sebepten ötürü burayı parçalıyor. Buraya gelmeden önce beni WhatsApp üzerinden tehdit etmişti. Polise şikayet ettim. Babaannemi görmeye gittim peşimden geldi, kapının önünde bana 'Tezgahı buraya koyamazsın' dedi. Ben de kendisine 'Zabıtadan iznim var her şeyim tamam' dedim. O sadece 'Burası benim' diyerek tezgahıma saldırıyor.

Evinin önünde hamsi satmasını istemeyen yeğeninin tezgahına, motorlu testereyle saldırdı

"TESTERE İLE GELİNCE KAÇTIM"

Elinde testere vardı ben de kendisine yaklaşamadım. Testere ile gelince ben de kendisine karşılık vermeden videoya aldım. Elektrikli testere ile tezgahımı kesmeye başlayınca ben de başka tarafa doğru kaçtım. O sırada müşterim de vardı kimse yaklaşamadı dolayısıyla kimse üzerine gidemedi. Ben hep alttan aldım haklılığımı savundum. Videoya çektim malıma zarar verdiğini söyledim"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (1)

Çınar Saraç:

Vallaha kardeş senle alakası yok genel olarak konuşayım şöyle bakıyorum olaylara millet durduk yere kimseyi öldürmüyor , sen kaçıp kayıt altına almışsın ben olsam onun elinden o testereyi kapar bak neler yapardım

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title