Haberler

Erkek arkadaşını, kafasını otomobille ezerek öldürdü! Kan donduran vahşetin altından kıskançlık çıktı

Güncelleme:

Denizli'de, alkollü olduğu belirlenen genç kadın, yere düşen erkek arkadaşının üzerinden otomobille geçti. Kafası ezilen talihsiz adam feci şekilde can verdi. Çiftin kıskançlık yüzünden kavga ettikleri, erkek arkadaşını otomobille üzerinden geçerek öldüren kadının sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

Denizli'de Dilek Kuşçu, eğlence dönüşü sevgilisi Murat Avcı'yla tartıştı. Genç kadın, bu sırada araçtan inen adamı yere düşürerek cipiyle iki kez üzerinden geçti. Avcı feci şekilde ölürken, 'kaza oldu' diyen kadının yalanını ise kamera görüntüleri ortaya çıkardı.

Olay önceki gün Denizli'de yaşandı. İkili arasında tartışma çıktı. Sonrasında otomobilden inen Murat Avcı, kapısından tuttuğu aracın hareket etmesiyle yerde sürüklenmeye başladı. Onun düştüğünü gören kadın ise önce geri geri gelerek, ardından tekrar ileriye giderek iki kez erkek arkadaşı Murat Avcı'nın kafasının üzerinden geçti.

Erkek arkadaşının kafasını otomobille ezerek öldürdü! Kan donduran vahşetin altından kıskançlık çıktı

POLİSİ KANDIRMAK İSTEDİ

Aracından indikten sonra sevgilisini feci halde gören kadının çığlıkları üzerine çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Cinayet Masası polislerinin ifadesini aldıkları Dilek Düşçü, kavga ederken araçtan inen Avcı'yı fark edemeyerek ezdiğini söyledi. Ancak güvenlik kameralarında, genç kadının araca tutunan Avcı'yı birkaç metre sürüklediği, ardından iki kez bilinçli olarak üzerinden geçtiği görüldü. Bunun üzerine Dilek Düşçü cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. Avcı'nın cenazesi ise otopsi için Adli Tıp'a gönderildi.

Erkek arkadaşının kafasını otomobille ezerek öldürdü! Kan donduran vahşetin altından kıskançlık çıktı

TUTUKLANDI

Gözaltına alınan Kuşçu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye sevkinde kendisine yöneltilen soruları cevaplamazken, yüzünü kapatması dikkatlerden kaçmadı. 2,09 promil alkollü olduğu anlaşılan Kuşçu'nun emniyetteki ifadesinde ise alkolün etkisiyle olayı hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Savcılık ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan Kuşçu, kasten adam öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erkek arkadaşının kafasını otomobille ezerek öldürdü! Kan donduran vahşetin altından kıskançlık çıktı

KAVGANIN NEDENİ KISKANÇLIK

Korkunç olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Çiftin kıskançlık yüzünden kavga ettikleri, erkek arkadaşın otomobille üzerinden geçerek öldüren kadının sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (17)

Ahmet AKGÜL:

içki bütün kötülüklerin anasıdır. içki, kumar, sevgili ayakları hep insana ve insanlığa düşmandır. bunu söylesek gerici oluyoz. ama ileri görüşlü bir düşüncedir. hatta sonsuz.

182
38
yanıtYanıtla
Adil ÖZDEMİR:

İçki kumar için söylediklerin için kimse gerici demez. Bu ülkede sevgilisi olmamış genç çok azdır (istemediklerinden değil bulamadıklarından). Demek ki sana göre bu ülkedeki gençlerin tamamı insana ve insanlığa düşman. Eee senin bu yaptığın ne peki bütün gençlere düşmanlık ediyorsun :D

yanıt20
yanıt47
Ahmet AKGÜL:

sevgili işlerinde şeytan çok çabuk kandır. ortam kötü. islama göre bir şey haramsa bizim faydamızadır.

yanıt66
yanıt11
Aslı Sümer:

Erkek cinayetine kim dur diyecek kadinlar yoldan çıktı

161
34
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

akp li bu gencligi avrupa birligi kiskaniyor cag atladik zina bile suc degil domuz eti desen dolup tasmis

42
112
yanıtYanıtla
Pole star:

Vay be! hemen akp li olduğunu anladın tebrikler çağdaş insan!!!

yanıt0
yanıt0
Abdullah Atik:

SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR, ŞEYTANIN PEŞİNDE KOŞUN BAKALIM NEREYE KADAR...

103
31
yanıtYanıtla
Timur Cakir:

Ben suçu alkolde bulmam arkadaş!!!O zaman her alkol içen bunu yapsa nüfusun yarısı giderdi!!!Bu karakter meselesi!!!!Kişiliğin yerine oturmamışsa isterse 4 üniversite bitir yada tomarla paran olsun!Etrafına zarar verirsin!Ağzınla iç derler ya,Burdada hiç suçu şeytana yada içkiye atma!Bu suçu sen işlemişsin.Efes pilsen yada şeytan değil!!!!

87
44
yanıtYanıtla
Pole star:

Ister ağzıyla ister başka tarafiyla içsinler içki hee türlü zarar ve haramdır nokta.

yanıt1
yanıt1
tarafsızgörüş:

İstanbul sözleşmesi yaşatıyor... Sözleşmeye göre beni ölümle tehdit etti kaçarken kazara oldu dese serbest kalacak. Laiklik kutlamalarında rakıyı fazla kaçırınca böyle kazalar olabilir cnm siz yobazlar anlamazsınız .....!

58
28
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title