Haberler

Elazığ'da kadınlara yönelik 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı'

Güncelleme:

Elazığ'da kadınlara yönelik 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı' Elazığ'da kadınlara ve sağlık çalışanlarına yönelik 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı' düzenlendi.

Elazığ'da kadınlara yönelik ' Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı'

ELAZIĞ - Elazığ'da kadınlara ve sağlık çalışanlarına yönelik ' Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı' düzenlendi.

Medical Park Elazığ Hastanesi, 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Medical Park Elazığ Hastanesi Dr. Orhan Özdiller konferans salonundaki etkinliğe Elazığ Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri ve sağlık çalışanları katıldı. Etkinlikte Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Bekir Sarıcık meme kanseri ile ilgili bilgiler vererek erken teşhisin önemine değindi. Daha sonra da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Karhan Demir katılımcılara rahim ağzı kanseriyle ilgili bilgiler paylaştı. Fırat Üniversitesi Konservatuvar öğrencileri de program sonunda konser vererek izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Öte yandan hastane tarafından bir alışveriş merkezinde stant kurularak bilgilendirici broşürler de dağıtıldı.

Erken teşhis önemli

Meme kanserinde erken tesisin önemini belirten Medical Park Elazığ Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serhat Tokgöz, "Kadınlarda çok sık görülen meme kanseri nedeniyle Dünya Sağlık Örgütü tarafından ekim ayı, meme kanseri farkındalık ve bilinçlendirme ayı olarak belirlenmiştir. Medical Park Elazığ Hastanesi olarak biz de bu kapsamda ilimiz alışveriş merkezinde biz bir bilinçlenme standı açtık. Bilinçlendirme çalışmalarımız davam ediyor. Ayrıca bugün sizlerle birlikte hastanemizde bir bilinçlendirme konferansı da düzenledik. Tüm kanser türlerinde olduğu gibi meme kanserinde de erken tesisin önemini vurguluyorum. Rutin kontrollerin aksatılmaması için tüm kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Meme Kanseri Medical Park Elazığ Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title