Haberler

Kıskançlık krizine girip eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı

Güncelleme:

Bursa'da madde bağımlısı olduğu öne sürülen bir kişi, kıskançlık krizine girerek eşi ve 2 çocuğunu av tüfeğiyle rehin aldı. Müzakereci polis adamı ikna etmeye çalışırken, çelik yelekli ve uzun namlulu ekipler rehineleri kurtarmayı başardı. Yaklaşık 1 saat süren çabanın ardından eli silahlı kişi de gözaltına alındı.

Yıldırım ilçesine bağlı Kazım Karabekir Mahallesi'nde madde bağımlısı olduğu öne sürülen Abdülkerim B. (34) ve eşi Esra B.(30) tartışmaya başladı. Uyuşturucu maddenin etkisiyle saldırganlaşan Abdülkerim B., Esra B.'nin kendisini aldattığını iddia ederek şiddet uyguladı.

Kıskançlık krizine girip eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı

EŞİNİ VE İKİ ÇOCUĞUNU REHİN ALDI

Esra B., polisi arayarak yardım istedi. Bu sırada yatak odasından av tüfeğini alan Abdülkerim B., eşi Esra B. ile 2 çocuğunu rehin aldı. Polis ekiplerini mahallede gören Abdülkerim B., ekiplere bir süre direndi. Ekipler, sokağın giriş ve çıkışlarını kapatarak güvenlik tedbiri aldı.

Kıskançlık krizine girip eşini ve 2 çocuğunu rehin aldı

YAKLAŞIK BİR SAATLİK ÇABAYLA İKNA EDİLDİ

Müzakereci polis Abdülkerim B.'yi ikna etmeye çalışırken, çelik yelekli ve uzun namlulu polis ekipleri, Esra B. ile 2 çocuğunu kurtardı. Yaklaşık 1 saat süren çabanın ardından eli silahlı Abdülkerim B. gözaltına alındı. Abdülkerim B.'nin çok sayıda suç kaydının bulunduğu ve olay esnasında madde etkisinde olduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kazım Karabekir Yıldırım Bursa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title